Ами зимата го настройваш на колкото ти е добре и така го оставяш. Като си закове поддържа в тесен диапазон и в двата режима. Айде взимайти си пръчките, пък на мен ми дайте да си наслагам Перфери, ще се мъча с тия градуси.
Ами зимата го настройваш на колкото ти е добре и така го оставяш. Като си закове поддържа в тесен диапазон и в двата режима. Айде взимайти си пръчките, пък на мен ми дайте да си наслагам Перфери, ще се мъча с тия градуси.
Лоша работа наистина, но поне има оправия - офсет/дистанционно...
Аз не мога да намеря сървис мануала на жената - да я офсетна с 2С надолу, че зимата все иска да е с 2С повече от комфортното за мен .
Не е нормално климатик да поддържа едни и същи градуси независимо какво му се задава от дистанционното . Или има някакъв бъг , или някъква повреда . Има и самодиагностика .
Обидно е това с градусите.
Хванах го след 2 дни гледане. Имам и графики.
Значи задавам 26.5 и става 24 в стаята и до него и на около 3 м от него с минимална разлика.
Найсмаг се отказаха от сделката за тлс. Явно само събират данни на хора. Уж го нямали на склад но си е фронт за събиране на лични данни за мен. Това сори за оффа но имаше питане по нагоре за този сайт и на мен това ми е опита с тях. Мисля че е и добра бизнес идея, което е бонус за някой ако реши да действа.
той он-офф ли работи че е такава назъбена графиката ,какъв минимум има
явно с теб гледаме различни графики
И какво гледаш. На последната диаграма "зъбците" наистина са между 24.1-24.5 гр. Това не мисля, че е класическата диаграма он-оф. А са едни почти постоянни 24-24.5 гр. Просто скалата е между 24 и 25 гр. Гледаш първосигнално формата, но не гледаш стойностите.
е ти ме изкара малоумник точно толкова е хистерезиса на повечето климатици ,0.5 градуса ..
На едната линия не е дори 0.5, а е около 0.2, както вече бе написано по-горе. Ако е толкова хистерезиса, може и да си прав. Мислех, че е по-голям. Това с он-офа не се ли гледа по-добре с графика с ватовете. Но честно казано, грам не ме вълнува кое какво е. Просто изглежда държи едни заковани градуси, което е целта на заданието. В случая 26 де. Но тогава слага 28 и готово. Мен това би ме устройвало.
Този пост е редактиран от VanDan; 03-07-24 в 20:52.
Това ако е вярно нещо не се връзва. Това и моите цепеници не го правят. Подовият модел го препоръчах на една колежка преди година и е страшно доволна и не ми е казвала за такива неща.
Този пост е редактиран от VanDan; 03-07-24 в 21:01.
не е имало никой в стаята - не знам какво е правил.
ще сложа шелито тия дни да мери консумация или тия дни или догодина.
Пичове,
От две фирми ми казаха, че за този модел не препоръчват да се слагат тампони
Отделно, нагревател също слагали само по изрично желание на клиента. Какво най-лошо може да се случи, ако няма нагревател зимата?
И за какво Ви е нагревател? Камо ли тампони....
Изпратено от моят Mi Note 10 с помощта на Tapatalk