Ско булклима са единствения вносител в БГ на GENERAL но ако искаш и Fujitsu и Fuji могат да ти достават само те имат лиценз и за трите марки които всъщност са една
Ско булклима са единствения вносител в БГ на GENERAL но ако искаш и Fujitsu и Fuji могат да ти достават само те имат лиценз и за трите марки които всъщност са една
Ясно, значи няма голям избор Благодаря
Напротив,има много голям избор,само трябва да се разтърсиш
от всичко прочетено във форума разбрах,че 12LCC на Fujitsu е най доброто цена-качество
предстои ми покупка на климатик 12-ка и започнах да си търся 12LCC
уви никъде няма вече този модел
навих се на 12LGC но днес намерих FUJI 12LCC
параметрите същите но...Made in China
от опит знам че китайците произвеждат и качествено
струва ли си да вземам Фуджито???
това значи ли че няма значение производството
На теория се твърди официално че където и да се намира завода качеството не се променя! Мисля че заводите им са предимно в Китай - това да не те притеснява. Въпросното LCC го грабвай на мига - ако се почудиш още малко, ще те изпреварят - да не забравиш да почерпишПървоначално публикувано от bold
bold зависи за какво помещение ти трябва ако не ти трябва голяма мощност според мен LGC е по добрия вариант по тих и икономичен но тепърва ще видим как ще се справя зимата но едва ли ще има проблеми
Плазмата наистина ли е толкова ефективна колкото я описват?
Да, ефективен е филтъра.Освен това LD е с подобрени параметри от гледна точка на консумация и шум.
23-24 квадрата със изолации и ПВЦПървоначално публикувано от TIMBERLAKE
Определено, цената без монтаж не трябва да е повече от 1550. Поне аз за около толкова го намирах преди 2-3 седмици.Първоначално публикувано от bold
И трите марки (Fuji, Fujitsu,General) се произвеждат в китай! Но ако искаш фуджицу, потърси още, но се информирай в магазина където си намерил фуджито колко бройки имат от модела LCC и колко години гаранция дават (различни фирми дават 2 или 3 години)! Питай дали вакумират климатика при монтаж с вауум помпа, не с компресор от хладилник, поискай да ти сложат от черната изолация на тръбите и да изолират и двете тръби поотделно, а не в една обща изолация. Всяка от стойките да е монтирана с поне 2 дюбела (за тухлена стена 3) или анкерни болтове (бетон), вътрешното и външното тяло да се нивелират.Първоначално публикувано от bold
От каде си?
bold определено LC ще ти трябва ако тавана ти е 2,7м ти излизат към 65кубика а LGC-то ще е на ръба не че няма да работи но LC-то ще се справя по бързо със задачата да те затопли :-)
в магазина казаха че имат още бройкиПървоначално публикувано от ba4_dido
живея в Добрич