Страница 151 от 308 ПърваПърва ... 101141149150151152153161201 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,251 до 2,265 от общо 4608

Климатици Fujitsu General - впечатления

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    May 2003

Re:Климатици Fujitsu General - впечатления

Цитат Първоначално публикувано от Ogosh
    dgenov, какво е помещението което се грее с 12LGC?
    55m3, 70Вата/м3 - при тая лоша изолация успява за сега да държи 23*(сложен на 24*) ама ми се струва че му идва зорна работата(вентилатора духа силничко).

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2008

Абе като цяло направиха голяма грешка че замениха LC със LGC предните им 2 модела си бяха със същите мощности на LC защо ги намалиха с новия модел нз тая тъпа енергийна ефективност ще съсипе климатичната техника Трябва на LD-то да му падне цената малко и всичко ще си дойде на мястото за спални ще се монтира LGC за всички останали помещения LD

4. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2008

Не е заради енергийната ефективност,заради пари е.

5. Member
    Тук е от
    May 2003

jori, заради какви пари е? 12ката е почти същата като предната - с 5 кила сплав за топлообменик, колко по-ефтина е станала спрямо предната? Е аз като потребител бих дал 50то лева примерно повече за да получа близо киловат отгоре, ама не и 300 колкото е за 12LD.

6. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

За теб са 50 лв, за фуджицу са милиарди... Това, че тук предлагат LGC на горе-долу същата цена като LCC не означава, че себестойността на LGC е като на LCC. Според мен едно LGC излиза доста по-евтино на производителя.

7. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2008

Fujitsu произвеждат около 1 млн.машини год.по 50лв-смятай.

8.  

9. Member
    Тук е от
    May 2003

Това питам: колко по-ефтино излиза като разликата е в Хкила топлообменик само+това потребителя си го плаща с удоволствие(както забелязваме модела е гига/мега сполучлив)? Не ми се струва основателна причина за да си режат клона сами. На фона на 1500лв колко струват тия Х кила толкова? А милиардите са си милиарди - дай да спрат да правят климатици ще им е най-евтино 

П.С> кой си спира вървежен продукт без основателна причина? ооооо сетих се, спестявали са за новата фабрика която откриха миналата пролет.

10. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2008

До година като избият парите ще пуснат още по добър модел от LC за да направят нова фабрика и т.н.

11. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2008

Да се включа с един проблем, който се появи преди няколко дни. Климатика и General 12LGC. Та проблема се изразява в това, че при ниските градуси до 22 се появи един странен шум наподобяващ, бръмчене на дросел и свирене на лагер на сухо (абе все едно щурче ти свири до главата). Та от въпросния шум през ноща е трудно да се спи. Мисля, че се появява когато се доближи температура на стаята с зададената и не зависи по никакъв начин от скоростта на вентилатора.
    Днес идваха техниците и след много чудене решили да не е запушване по тръбите и са го пуснали на студено да духа и след това е изчезнал проблема. Казали, че ако пак се появи до няколко дни ще го свалят да ходи в сервиз. Някой имал ли е подобен проблем?

12. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2008

Не знам при тебе колко е силен описания звук, но аз при всеки монтиран LGC,след като го пусна се чува този звук на щурец, но е доста тих.Това е шумът на компресора-със сигурност не е от запушване, щото ако е запушване, мислиш ли, че ще топли.

13. Member
    Тук е от
    Sep 2007

Цитат Първоначално публикувано от TIMBERLAKE
    До година като избият парите ще пуснат още по добър модел от LC за да направят нова фабрика и т.н.
    То си го има - LD!

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2008

Не знам при тебе колко е силен описания звук, но аз при всеки монтиран LGC,след като го пусна се чува този звук на щурец, но е доста тих.Това е шумът на компресора-със сигурност не е от запушване, щото ако е запушване, мислиш ли, че ще топли.
    Значи шума от компресора е по различен, този не е такъв. А за запушването е констатация на техниците. Също са препоръчали да не държим вентилатора на режим AUTO, но жена ми не е запомнила обосновката им.

16. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2008
    Живее в
    Пловдив

Някой знае ли колко става КОП-а на Fujitsu AWY-Z14LBC нокрия на мин. мощност?
    На номинална 6 кв КОП 4.44 което е направо невероятно!

17. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2008

Chachoto Копа не е най-важното в един климатик-специално за този модел лоша дума не може да се каже.
    Marty_cool тва пък да не го държиш на ауто защо -точно на ауто си е най- добре като цяло.

Ba4_didо говорим за бъдещ заместител на LGC на същата цена.
    А ти не каза кво стана с на брат ти Фуджитсуту.

18. Member
    Тук е от
    May 2003

Тоя шум за който говорите от компресора - някой може ли да го запише на файл и да го качи за да го чуя - че нещо не мога да схвана за какво говорите и то "на всеки монтиран"?!? Може би като "щурец" се чува нещо такова - даже бях питал преди време - ама е мноооого слабо(трябва да си сложиш ухото на стената и да се заслушаш внимателно) и звучи като: скриуц-скриуиуц и е променливо. Ама чак пък "бръмчене на дросел и свирене на лагер на сухо" и чак да не може да се спи - лошо - нещо се е збъгило яко.

TIMBERLAKE, нали 12ката е с компресора на 12LCC - при нея има ли такъв звук? А тоя компресор(DA89X1C-20FZ) при LCCтата как се е държал? в смисъл колко често е дефектирал?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Климатици Fujitsu General
    От badr във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 2217
    Последно: 12-11-23, 21:41
  2. Сервизни ръководства за климатици Fuji, fujitsu, General
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 29
    Последно: 26-11-21, 00:39
  3. Fujitsu General ASHG09LUCA или Fujitsu General ASHG12LMCA
    От Djonny във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 27
    Последно: 19-05-16, 01:53
  4. Новите инвертори на Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric модели 2011 година
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 351
    Последно: 27-10-11, 22:44
  5. Каква е разликата между(Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric) и кои да избера
    От bat.zdravo във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 19
    Последно: 28-07-11, 01:38

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе