Нека и някой друг да сподели мнение, но според мен е турбината. Класика при марката. Минах по същия път и го казвам от опит. Доколкото знам само при Нокрия нямат подобни оплаквания.
Нека и някой друг да сподели мнение, но според мен е турбината. Класика при марката. Минах по същия път и го казвам от опит. Доколкото знам само при Нокрия нямат подобни оплаквания.
Трета година имам нокрия 14 .
Никакви оплаквания от към шум и топлене.
Към нокрия слагам и lt. Толкоз
Изпратено от моят HTC One_M8 с помощта на Tapatalk
Догресиране на втулката,на лагерите нищо им няма.Друго също се получава от крива стена,посукване и напрежение на вътрешното към базата.
Слабо място на марката както казаха .. фабрично си имат хлабини втулките им .. смяна с втулка от друга марка решава кардинално проблема .
С допълнително гресиране оправих и аз положението, но само за една година. След това - нови лагери/втулки. Сега си е супер. Как пък не го отстраниха това нещо значи? Това е може би единствения недостатък на тази марка. Иначе са издръжливи машини.
От къде намерихте резервни втулки? Аз къде ли не търсих включително и при два от официалните, но не успях да намеря.
аз лично от една дефектирала мидея намерих
Тия пусти втулки и преди си бяха проблем. Не се намират нови.
Какъв е проблема официален вносител да държи някой друг чаркаляк за продаваните от него климатици. Една втулка е стотинки, за десетарка да я продава всички ще са доволни. А и едвали конструкцията и се променя като се смени миналогодишният модел с тазгодишният.
Аз като търсих, от единият от официалните вносители направо ме отрязаха а от другия ми казаха че нямат налични само втулки, но може да ми пратят екип да види какъв е проблема и евентуално да го реши.
Евала на ivan74, че иска да помогне (и друг път съм чел че откликва). Незнам от къде намира части, но най-вероятно ще опра до неговата помощ (няма да е безплатно разбира се).
Екипа като дойде ще трябва да се посрещне с една педесетарка....ясно защо нямат. За да не лапне друг педесетачката.
Сиреч за фуджитсу генерал няма резервни части. Така ли да го разбирам?