Да хвали Gree пред Fujitsu![]()
Да хвали Gree пред Fujitsu![]()
Похвалил си човека стоката , всеки ден се случва на всеки търговец . Защо не бяхте толкова критични когато Баш Търговеца на Грее правеше откровена агресивна реклама , а и повече от писанията му нямаха нищо общо с реалността .
Когато П.Христов работеше за Грии,Велев спореше с него аз също на тема kf v/s ftxb, нищо че имахме бизнес отношения.
Така беше , спор няма .
И какъв е точно проблема? Не трябва ли да се съчетава полезното с приятното или трябва да се сере там, където де яде? В този форум се толерират няколко марки, за сметка на други. Редно си е, ако на някой не му харесва, да се преориентира![]()
Тук не съм съгласен.
Форума е да си помагаме къде с опит къде от четене .
Спецовете ако имат желание да кажат нещо от кухнята на някоя марка.
форума е за всички марки знайни и незнайни.
Няма какво да се заблуждаваме всяка марка има кофти модели и проблеми.
Това че От тук пишещите се боготворят дадени марки не значи ,че всички спецове са на това мнение.
Аз лично знам за една марка клими която много се препоръчва тук,но хора занимаващи се с клими дори не искат да я продават.Това е защото си държат на името и не гонят само келипира.
Форума не е да се прави реклама на едни марки и да се търси изгода.
Форума не е да се насочват потенциални клиенти към точно определен човек от даден град.
Поне така мисля ако някой от тези неща не са за форума значи доста хора нямаме място тук.
Миланов беше пуснал една тема за цензура! Явна или скрита!
Грееее!![]()
Здpaвeйтe,
Имaм eдин въпpoc.Имaмe LТ12 и Luса 12 и пpи двaтa мoдeлa и тo нe e пocтoяннo ce чyвa пpи paбoтaтa им eднo лeĸo цъĸaнe......Πpи paзличнитe oбopoти или peжими вce ce чyвa.Интepecнoтo e,чe нe e пocтoяннo, a пpи oпpeдeлeни тexни пpoцecи...Дaли дyxa cлaбo илo cилнo... звyĸa ce чyвa нaй-вeчe пpи cлaбa cтpyя пpи дocтигнaтa тeмпepaтypa.
Това цъкане може да е от много неща. Но като цяло при Фужицу има действително такъв звук в ниските обороти и се дължи на лагеруването на турбината. Не му се коси, ако не те дразни и не е прекалено осезаемо. Иначе лагерите се сменят, но вероятността да попаднеш на калпави е доста голяма. Аз имам 12LDC, на което сменях два пъти лагерите, като първият път беше пълно фиаско. След това си сложих старите и чак като намерих хубави лагери от Гърция, ги замених.
Опиши звука по-точно, че може да става въпрос и за нещо друго.
Временното цъкане според мен е от температурна разлика на въздуха и материалите на вътрешното тяло.
Цъкането е явно при ниските обороти.Звучи, като цъкане от електромоторче.Много слабо и не е постоянно.Друго мнение.Благодаря