Интересно рекламират я като много тиха машина мисля 20 db беше на вътрешното тяло. Хвана ми окото защото е хиперинвертор и буквално няма конкуренция за тези пари .
На база лични впечатления, на Ауто не пада под втора степен, има голям дебит, вее силно. Като поканиш гости се чудиш къде да ги слагаш да не им духа климатика. За мен тая машина е за стаи над 25м2, че дори към 30м2, но дори и тогава да се има предвид шума и веенето.
с минимум от около 250 вата няма как да е особено икономичен ,90% от времето ще е он-офф особено ако го сложите в стандартна стаичка 15тина квадрата .. и аз бих монтирал подобен климатик в минимум 25 квадрата да има простор
благодаря за инфото , стаята е около 20 квадрата...какво е вашето предложение за тези пари около 1800 лв спрямо цена/качество?
Mitsubishi разбира се, какво друго.
Изпратено от моят moto g(9) power с помощта на Tapatalk
За 20м2, според мен е доста добър вариант 09LTC. 20-те децибела ги забравете като цяло в това помещение, по-скоро очаквайте нещо от сорта 32-33dB.
ще ти отвее чаршафите ,освен ако не го държиш нон стоп на quiet .. този режим обаче ограничава силно компресора и няма да се справя под определени външни температури .. това е и режима ,в който го дават 20дБ ,следващата втора ( за софтуера се явява първа ) степен под която не слиза на ауто е по спомен към 28-29дБ
аз не разбирам ама като гледам май fijitsu са доста по грубовати машини.Може би за по-големи помещения или търговски площи....щото ако наистина е толкова шумен то се губи целия смисъл.
то ако можеше така .... от къде да намеря някои с подобен ...Обикалям по магазини и разпитвам уж за да получа компетентно мнение ,но за съжаление хората които работят си нямат грам на понятие( повечето са дори по-зле от мене прочитат ти там характеристиките и до там ) Един ми казва вземи дайкин - друг мицубиши -трети фуджитсу .... после как се прави избор.За това и разпитвам тук понеже хората си казват реалното мнение без да ми продават нещо.
statsbreaker
Само с разпитване няма да стане, попълни въпросника от темата за избор на климатизатор, да видим какво може да ти се предложи;
https://forum.setcombg.com/%D0%B2%D1...%BD%D0%B0.html
най-общо казано стаята ми е около 20 м2 с вътрешна изолация, южно изложение , пвц дограма 4 профила мисля.Сега взех да се насочвам към MSZ-AP25VGK доста хора са доволни от него.