Дефинирай какво значи необитаема?Много жега,шум,силна струя?За трети път казвам че стаята е с постоянно отворена врата.И беше избран климатик 12 за стаята вместо исканата от мен девятка по препоръка на фирмата.Именно заради топленето и на коридора.Нали все препоръчвате консултации и оглед от специалисти.Ха сега!Да не излезне че плюя фирмата-доволен съм ,много.В целия апартамент е 24°С.Тихо е,комфортно ми е и не ми е шумно.Вентилаторите работят на много ниска степен.
Човек и ние искаме като теб да се почувстваме щастливи, затова питаме . Няма лошо, че си сложил 12-ка , даже по-добре ,че ще имаш резерв , ама и ние сме с 12-ки , ама пуфтим и съскаме , а искаме малко комфорт. Всеки иска да му е добре , затова сме се събрали тук и пишем . Ако всичко ни беше наред навярно нямаше да има форуми понеже нямаше да има желаещи само да се хвалят . Форумите са за хора, които търсят някакво решение на нещо, обмяна на опит и т.н. ...
Този пост е редактиран от dimon; 22-03-19 в 20:46.
dodo си е боднал 7-ца в спалнята, а тя с минимум кат на 18-ка. Облъчил се е, за това не му се разбира писането.
Миланов, аз имам много спални, някои са с девятки и десятки. От значение е начина на работата на машините. Облъчените, както ги наричаш ти (аз им викам тъпаци), гледат предимно минимумите на машините и дебитите на вътрешните тела. Другите неща не ги виждат, нито пък разбират. Има дори фирми, продаващи японски 22-ки за аналози на европейски 12-ки. Така че, дружинката, не сте сами тук [emoji6]
Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk
Така е ,съгласен съм,но аз не съм правил нищо конкретно.Всичко си е по дифолт.LGC-то съскаше в началото кат беше с тръбен път под метър.Тогава беше като чайник.При санирането на блока ги накарах да го удължат на близо три метра.Тогава спря да фучи кат чайник.Другите два са тръбен път над пет метра.Между другото никога не съм чул и прословутото пукане на пластмаси.Не знам дали са ми добре сметките,спрямо другите хора тука с по-хубави климатици,но аз съм доволен.Декември-196 лв,януари-193лв,февруари-183 лв.Лятото сметките са около 60-70 лв.Значи отоплението е всичко останало,но не само,тъй като зимата допълнително имам сушилня,втори бойлер и пералнята е по на често.Готвенето е на ток.Лятото климатици не ползвам,тъй като апартамента е север,изток,юг.
Този пост е редактиран от dimon; 23-03-19 в 20:34.
Додо ти ако имаше хабер от материята нямаше да имаш пръчката ZM-S с 350 вата минимум .. чудна седмичка .. на моите номинала е там някъде
Яко лъчение имаше във форума преди три години за такива седмички по спалните.
Алекси, загубил си по някаква причина способностите си за комплексен анализ на работата на конкретна машина. Хубаво е да ги потърсиш отново, преди да се включиш пак с нещо смешно. Има си причина тази машина да ми виси на стената и тя е пълната липса на дефрости докато спя, без значение от времето навън. [emoji6] Стаята е спалня и не обича топлото през нощта. Етериите девятки биха съскали на всеки два - два и половина часа, което не ме устройва. Man kann nicht alles haben.
Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk