get колега този климатик е за помещение не по голямо от 30м2 и то при добра изолация.Ако така го караш няма да му се радваш много време.Помисли за още една машина ,че така му се вижда бая зор в тези 70м2.
get колега този климатик е за помещение не по голямо от 30м2 и то при добра изолация.Ако така го караш няма да му се радваш много време.Помисли за още една машина ,че така му се вижда бая зор в тези 70м2.
лятото няма никакъв проблем, във време като сега също
+това съм под наем, няма да инвестирам нищо
просто ако знам, че това отзад може да бъде сменено и че проблема е от него
ще задвижа въпроса за смяната му
Не се вкарвай в скъпоструващи филми. Това е машина за 20-25кв. м. и всякакви интервенций по този климатизатор са напълно безмислени на фона на тези 70кв.Първоначално публикувано от get
Не знам какво е помещението, но ако искаш да топлиш въпросните 70кв. купи си колона по възможност трифазна
Викам да направим една вечеринка у нас на скара и бира
да гледаме климатика и да му мислим, пък ако не го измислим, поне другата полезна работа да свършим.
Пак казвам, затова което прави лято и зима съм доста доволен, все помещението под 20 градуса не е изстивало никога а и отдолу ако имаше комшия, който да подгрява малко.... :-))
Просто искам за себе си да знам дали тази задна част с ламелите е заменяема
Не е невъзможно. Въпроса е дали ще се намери нов изпарител и колко ще струва той + подмяната му? Но няма да постигнеш нищо.....Първоначално публикувано от get
get я сложи една снимка да го видим как е.
е това с гребенче определено няма да може да се изправи. сорри.
Доста е намачкан но ще се оправи с такъв гребен не се притеснявай.Е няма да стане като оригинал но ще е добре.
колко струва този гребен ?
В крайна сметка, изправянето ще доведе ли до по-добра работа на климата или
ефект 2-3% примерно ако мога така да се изразя ?
Ще се подобри циркулацията на въздуха,но пак ще си остане малък за това помещение-просто му идва много изнанагорно.
а колко струва такова/подобно гребло и от къде мога да го взема и мога ли аз да се справя с изправянето ?
сега когато се пооправи времето, няма никакъв проблем - бачка на 24-25 и то тихичко, едва едва
малко офтопкик:
тези климатици, понеже имам други две 12-ки на друг обект, като им се зададе 23 градуса, когато в стаята стане 23
не спират да духат, а духат лекичко, така ли трябва ? В смисъл един климатик като достигне темп. не трябва ли да спре да духа ?
Така, така си трябва.
Фуджицу на 23 градуса рядко спират, освен ако външната температура е равна на или над 15 градуса и помещението е до 20 квадрата/50 кубика.
за едно денонощие напълни една кога вода ~ 10литра мисля че е
нормално ли е ?
24 часа бачка на 23-25 градуса, и то все на един лекичък режим