Страница 16 от 149 ПърваПърва ... 614151617182666 ... ПоследноПоследно
Резултати от 226 до 240 от общо 2227
Like Tree762Одобрявам

Климатици Fujitsu General

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

Re:Климатици Fujitsu General - впечатления втора част

говори 09LD .. инак от изредените от теб бих пробвал новия модел ,но недей слага 9ка от тия бюджетните в 16 квадрата .. няма да топли .. виж LD e друга работа определно си струва 150 лв отгоре

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2010

alexi дай ми линк за който говориш, че нещо не го намирам
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1317053346[/time]_________________________________________________

за този модел ли става дума http://clima-design.bg/74,asyb-12ld.html

4. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

http://www.techno-mix.com/product/18...shb09ld-plasma
    отнасяй го докато има бройки

5. Moderator Аватара на Jackas
    Тук е от
    Jan 2007

Въх! Вдигнали са му цената по-рано лятото се намираше за 1200лв.

6. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2007

1300 лв е добра цена, на фона на 1399 или 1499.

7. Тук е от
    Oct 2011

А бе мен ако ме питате най-добре да си го вземете от вносителите, защото моя климатик като го монтираха след това се оказа, че са ми разменили фазите и биеше ток от корпуса.

http://www.fujitsu-general.bg/cat_14_product_1.html

8.  

9. pas
    pas е офлайн

Тук е от
    Mar 2009

зрдавейте на всички.от много време не съм писал във форума ,но редовно следя темите и все търсех информация и мнения за новите модели на фуджитата ,чета и не мога да се реша да взема от тях за стаята на баща ми , която е около 14кв.м. и затова в събота заложих на изпитаната 9 LDC , може би последната бройка в магазина за клими на един познат. надявам се да не се изложи , но като знам как се справя "брат му" 12 LDC в хола от 28-9кв.м. , няма да се посрами и по-малкия.нека почне студа и ще споделя мнения. за сега мисля да му направя малка козирка да не го вали дъжда, макар че те са направени за такива условия,защото само той от трите климатика ще е на дъжда и снега и ме е малко жал

10. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Хич не си играй с козирка, добре си е и без нея.Ще се справи без проблеми в тази малка стая, даже е прекалено мощен за нея.

11. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

pas, козирка евентуално,ако има друг климатик над него и след дефрост да го "препикава",иначе няма смисъл -даже ще е по чист.

12. pas
    pas е офлайн

Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от diksanal
    pas, козирка евентуално,ако има друг климатик над него и след дефрост да го "препикава",иначе няма смисъл -даже ще е по чист.
    не, над него няма други клими, а вчера и аз това се замислих, като видях какви мърлячи са станали другите два , които са на закрито в терасите, така поне дъжда ще го мие, а и нека си работи при условията за които е проектиран.другите, като завали и прахта по улиците се поотмие ще взема да ги замия малко външно ,че е срам...., докато са охлаждали лятото са събрали доста прах.

13. Тук е от
    May 2011

Здравейте и от мен. Аз от месец юни съм горд собственик на Фуджи 12-ка ЛД, и на 2 Генерала 9-ки ЛД. Ще отоплявам три стаи- хол 20 кв ,кухня 13-14 кв, и спалня 14 кв. Апартамента е среден панелен като смених всички стъкла/ 4 сезона са/ Очаква до няколко дни да сложа изолация сайдинг с каменна вата 150 кубика на килограм. До миналата година съм бил на дърва и съм свикнал доста на топло. Очаквам с интерес отоплителният сезон,за да видя какви ще са сметките.
    P.S Между другото двата ми климатика са един над друг и май ще ми трябва козирка..

14.  

15. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от vakata77
    Здравейте и от мен. Аз от месец юни съм горд собственик на Фуджи 12-ка ЛД, и на 2 Генерала 9-ки ЛД. Ще отоплявам три стаи- хол 20 кв ,кухня 13-14 кв, и спалня 14 кв. Апартамента е среден панелен като смених всички стъкла/ 4 сезона са/ Очаква до няколко дни да сложа изолация сайдинг с каменна вата 150 кубика на килограм. До миналата година съм бил на дърва и съм свикнал доста на топло. Очаквам с интерес отоплителният сезон,за да видя какви ще са сметките.
    P.S Между другото двата ми климатика са един над друг и май ще ми трябва козирка..
    Еми Честито! И добре дошъл в клуба на фуджитсу.Намазал си от последните бройки.Климатиците ти са отлично оразмерени.Няма да имаш никакъв проблем с тях.

Като чистиш и миеш плазма филтъра чакай хубаво да изсъхне и тогава го слагай обратно в климатика.

16. Тук е от
    May 2011

Вярно май уцелих, трите ми излезнаха 4500 лв с монтажа, а ги минах и с кредит енергийна ефективност та ми свалиха още 1000 лв. Не знам горе долу какви ли сметки да очаквам ,. Говоря за около 23-24 градуса температура, като се има предвиш че по цял ден съм на работа и се прибирам вечер..

17. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от vakata77
    Вярно май уцелих, трите ми излезнаха 4500 лв с монтажа, а ги минах и с кредит енергийна ефективност та ми свалиха още 1000 лв. Не знам горе долу какви ли сметки да очаквам ,. Говоря за около 23-24 градуса температура, като се има предвиш че по цял ден съм на работа и се прибирам вечер..
    В тази https://forum.setcombg.com/index.php...0257.1414.html тема има доста писано и можеш си почовъркаш в нея.Аз мога да ти кажа, че в офис от 17 квадрата най-студения месец ми струваше 31лева за 23 градуса от 9.00 часа до 17'00 часа, а за останало време 16 градуса.Офис сградата обаче е нова и доста студена макар и да е с изолация, тъй като има на етаж по един обитател...
    По мое мнение за постояннно включени 3 климатика на 18 градуса докато ви няма и на 23 градуса(според мен повече няма да ви е необходимо) докато сте у дома сметките ще са от 45лв до 90-100лв само за 3-те климатика в зависимост от външните температури.

18. Тук е от
    May 2011

Само да попитам малко глупав въпрос, тъй като за пръв път се топля на климатик , а пък единият е точно над компа ми и респективно над мен е малко кофти. В смисъл като достигне зададената температура и спира, но след това като че духа много слабо хладно или може би си въобразявам?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 16 от 149 ПърваПърва ... 614151617182666 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Втора употреба климатици - част 3
    От kod във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 5345
    Последно: 13-08-25, 19:48
  2. Сервизни ръководства за климатици Fuji, fujitsu, General
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 29
    Последно: 25-11-21, 23:39
  3. Fujitsu General ASHG09LUCA или Fujitsu General ASHG12LMCA
    От Djonny във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 27
    Последно: 19-05-16, 00:53
  4. Втора употреба климатици - част 2
    От kod във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1527
    Последно: 23-10-12, 08:50
  5. Климатици Fujitsu General - впечатления
    От bobo21 във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 4607
    Последно: 16-12-10, 11:57

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе