Представлява ще едно топлообменниче във вътрешното тяло.
Представлява ще едно топлообменниче във вътрешното тяло.
Сиреч това си е двоен топлообменник? И от FUJI просто така са решили да го изобразят на схемата?
Причината за наличието на Sub-heat exchanger(receiver) и Sub-accumulator при моделите 14-ка и 18-ка LCC e изключително лекото за тази мощност вътрешно тяло, което ползват 9 kg. Много рядко може да се види 18-ка с толкова леко вътрешно тяло. При модели с правилните за мощността си размери(вътрешен обем) топлообменници тези допълнителни елементи липсват.
Sub-heat exchanger - в режим отопление представлява и се ползва, като допълнителен обем за складиране на втечнен фреон, който към момента не се ползва. Циркулацията на фреона зависи от моментният дебит на инверторният компресор и процента на отваряне на електро-регулируемият вентил.
Sub-accumulator - в режим охлаждане представлява и се ползва, като допълнителен обем за задържане на течен неизпарен поради малкият вътрешен топлообменник фреон.
Много благодаря за инфото!![]()
![]()
При почистването-разглобяването на вътрешното тяло не видях такова топлообменниче. Тази зима в Силистра също беше доста студено и проблеми с външното тяло не съм имал, не съм го поливал. Разбира се имаше някоя висулка. Нормални са пуканията на вътрешното от време на време. Има ли нови още от серията ЛСС?
Еди, не съм сигурен, че е двоенПървоначално публикувано от edi1
![]()
Бабе, вътрешното тяло е малко, като за 14-ка, но когато този модел беше актуален, слагаше конкуренцията в малкия си джоб, в това число и шарп![]()
![]()
Sharp 12-ка?Първоначално публикувано от Jackas
![]()
На 12LCC кондензатора е единичен.
Ставаше въпрос за външно тяло ROR14LCC, за компресорът дали е двойно/еднороторен. Може и да не е twin... Както и да е, де, климатикът е добър за тия кинти. Благодаря ви![]()
Велев, сигурен ли си, че не бъркаш с 9-ка???Първоначално публикувано от VeleV.Klima
VeleV.Klima не се излагай как ша е единичен външния топлообменник на 12LCC на 09LCC е единичен!!!!!!!!!!!!!!!! Fujitsu-general нямат 12-ка с единичен!!!!!!Този от снимката е 9-ка само по размера го познавам!
Да, този от снимката много прилича на 9-каПървоначално публикувано от TIMBERLAKE
![]()
Прилича но на етикета пишеше 12LCC аз LCC не съм продавал и не споря този го ремонтирах.
Двойнороторен е компресора, сигурен съм - 13,1 куб. см, 1100 вата, 450 мл масло.А1Ф е серията двойнороторни компресори на ТОШИБА.
Тия fuji/fujitsu/general колкото мануали, толкова мнения !! Тук пък пише за 14LCC с по-малкия компресор DA 89 X 1F - 20F
http://www.airclim.com.ua/userfiles/...ads/18LCC5.pdf
А тук за FUJI, тоeст ROR14LCC, пише че е с големия компресор:
http://www.5season.ru/fuji-electric/...C_RSA18LCC.pdf
Последно 1100 или 750W е ?Дано при FUJI-то да е големият щото човекът вече си е поръчал климата :P
p.s. А между в първия manual на страница 09-08 има 12-ка (AOYR12LCC) с единичен топлообменник![]()
![]()