Това вече е факт преди 10тина дни взех от последните налични бройки Fujitsi-General 12LKC.
Това вече е факт преди 10тина дни взех от последните налични бройки Fujitsi-General 12LKC.
Поръчах си климатик Fujitsu ASYG 12LECA/ AOYG 12LEC, за 25 кв м дано остана доволна през зимата, ще споделя....
За 25м2 мисля че ще е слаб е все пак зависи каква t се гони.
Здравейте и от мен.Много четох и видях че има хора който разбират от тези машинки Климатици,.Предстои ми покупка и на мен .Какво ви е мнението за FUJITSУ Модел:ASYG-12LEC .предлагат ми го за 1350 лв с включен монтаж,което е мн добре и ме устройва,Но да няма после ЗАЩО !??.стаята ми е студена по принцип, имам северна външна стена ,сменена дограма и вътрешна изолация на северната стена.Добра машинка ли е това FUJITSU или......благодаря предварително на тези които споделят професионално мнение/
Таз стаичка има ли си размерчета?
да да,извиниме за пропуска 17 кв
Ами те пропуските са доста:rolleyes:: https://forum.setcombg.com/%D0%BE%D1...%B8%D0%BA.html
Ехеее толкова ли подробности трябват,моите уважения, автобиография или . За апартамент (хол) ,на 2ри етаж, с цел отопление през зимата и охлаждане през лятото,дограмата е пвц ,Ка стъкло,.Централна България :rolleyes:.
За 17 м2 си е идеален, даже имаш приличен аванс, което е доста важно
Благодаря на всички, кото си направиха труда да четат и отговорят на моят въпрос.За помещението ми е ясно че покривам дадените показатели и това че е добре 12 -ка.въпроса ми беше дали машинката е добра като цяло,качество ,мнение от запознати хора в тази сфера ,професионалисти.Защото всеки знае ,по веригите и сервизите ,гледат да си продадат стоката и толкова.Никой няма д асподели искренно мнението си за модела и за това дали става.
привет,
някой да знае при новите серии LT, LE, LU /след LGC/ дали са сложили допълнителен заглушител по пътя на фреона или пак си шуртят и бълбукат при спиране и тръгване на компресора?
Пак са си само с един.Потребителите да кажат дали преливането е избегнато.