Супер е LT-то ще останеш много доволен .
Супер е LT-то ще останеш много доволен .
Здравейте, интересува ме от къде да взема белгийски тампони за външното тяло на климатика. На скоро някъде беше качен линк сега не го намирам. Климатика е 12 LGC работи добре но зимата е като хеликоптер, и при мен компресора спира с удар. Благодаря.
Нямам идея за Белгииски тампони аз използвам Български от Пловдив и са добре. А това че зимата бучи е защото има изолация около компресора която най отдолу се напоява с вода от дефроса и замръзва кичето което предава вибрацията на корпуса.
слагай му някакви тампони ще се родиш .. няма нужда да са белгийски .. мойта 12ка и тя се опитваше да излети откакто съм и сложил тампони не мога да го чуя
Здравейте някой има ли впечатления от този климатик Инверторен климатик Fujitsu General ASHG18LFC и ако да от къде мога да го намеря на най добра цена пък ако е и в бургаския регион ще е супер.
Аз май сбрках като поръчах генерал 12lmca с минимум 900w вместо 09 с минимум 500w за спалня 15кв. с парно и външна изолация. Още се чудя дали ще е комфортно или да го сложа другаде, и да си търся по малък. Нямам инвертори, а два трактора-мидеа, та затова се опасявам да не стане същата работа...
И това е трактор,ама нов модел!
General 12 LMCA е вече монтиран, работи много тихо /сравнявам с мидеа/ много красиво вътрешно тяло, външното е много малко, няма да пиша колко тежи, едноредов топлообменник дано да си върши работата машинката, преоразмерена е. Има ли някъде сервизна информация какво има във външното тяло, инструкция на български, че в кашона има 3 кила книги и инструкции но нищо на бг.
Този пост е редактиран от VeleV.Klima; 15-10-13 в 16:18.
и не е преоразмерена ,таман си е
Този пост е редактиран от sahosp; 15-10-13 в 17:34.
мда около Япония ,на същия континент