Auto е плаващо понятие. Най-икономично е на High, най-много ток харчи на Low. Разбира се разликите са в рамките на 50 вата приблизително. Едва ли си заслужава шума ако си на High. По-добре дръж на Auto.
Auto е плаващо понятие. Най-икономично е на High, най-много ток харчи на Low. Разбира се разликите са в рамките на 50 вата приблизително. Едва ли си заслужава шума ако си на High. По-добре дръж на Auto.
да ама като се върна от работа го пускам на хай на 23 за 1час да вдигне от 19 до 22 градуса иначе на ауто ги прави много бавно ,че едва си духа ,чак към 22 ч ги вдига чак.нормално ли е,засилва за 2 минути като го усиля и после си духа лекичко.трябва да не го намалям денонощно че да ги поддържа.
Здравейте, как е най-правилно да бъде включен климатика (FUJITSU GENERAL ASHB12LD / AOHS12LD Plasma inverter), на MASTER CONTROL през зимата-на AUTO,FAN ИЛИ HEAT(когато навън е около 0 гр, или под нулата).ЗА FAN CONTROL опциите също дали е по добре на AUTO или на HIGH, и кога на QUIET ?!?!?!
Кога се включват AIR CLEAN, COIL DRY??!?! Не знам нищо, кое от тях за какво е точно, и SWING бутона какво всъщност прави!!!Моля ви за отговори, иначе за да открия какво точно ме интересува, ще трябва да чета 5 дена и не знам дори дали ще намеря отговорите!
Не е ли най-добре ЗИМАТА - MASTER CONTROL да е на AUTO и FAN CONTROL(вентилатора) да е на AUTO ?!?!?!?
Нямаш ли мануал за функциите на машината.През зимата задължително на ХИЙТ, турбина на АУТО.
Нямам, не ме питай къде е(и аз не знам) .Благодаря ти за отговора! Надявам се на още мнения!
В момента съм оставил и Master Control на Auto режим(задал съм 23 градуса), и мисля че топли прилично!Защо зимата задължително на Heat, не оспорвам мнението ти, а искам да разбера защо!?!?Няма ли да е по икономично, ако всичко е на AUTO ?!?!?
За да ти е топло.При този режим, климатика сам избира дали да топли или охлажда и може да имаш дискомфорт в помещението.Ето тук можеш да си копнеш мануала - Ръководства за употреба за климатици-инверторни и конвенционални Daikin, Fujitsu General, Sharp, Mitsubushi, Panasonic, Toshiba .
Мерси много за линка и за мнението отново!Прав си, усеща се, че не е както трябва топленето на автоматичен!За зимата явно трябва задължително да е на Heat, иначе нямаше да има смисъл от него явно..!Сега ще прегледам ръководството!
А кога включвате AIR CLEAN - ИМА ЛИ СМИСЪЛ???, и също така COIL DRY кога го включвате(зима, лято)?!?Благодаря предварително на отзовалите се...
Има смисъл от плазмения филтър, върши работа.Може постоянно да работи, или когато решиш, избора е твой.COIL DRY се включва през лятото, след като машината е работила на охлаждане и си я изключил.Подсушава топлообменника от влагата и превърта малко озон с антибактериална цел.
кратко, ясно и точно обяснено! Благодаря!
здравейте.може ли някой да ми каже колко трябва да е температурата на изхода на 12 лгц.сега я мерих на 20 градуса настроен ама забелязах че външното тяло е побеляло и след малко ще дефростира.Както и да е вън температурата е 2 градуса,влажно.Измерената температура бе 50 градуса.това добре ли е.благодаря.
сори грешката е моя,настроен на 29 градуса.след 5 мин се размрази като го замерих.
Екстра е. Двата съм ги тествал около 0-та докарват 49гр. единият, другия 51. Ама то има значение и входящата температура да знаиш .
еми в стаята да беше 20=21 наи много...