Страница 51 от 148 ПърваПърва ... 41495051525361101 ... ПоследноПоследно
Резултати от 751 до 765 от общо 2218
Like Tree761Одобрявам

Климатици Fujitsu General

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

Отговор: Климатици Fujitsu General - впечатления втора част

Auto е плаващо понятие. Най-икономично е на High, най-много ток харчи на Low. Разбира се разликите са в рамките на 50 вата приблизително. Едва ли си заслужава шума ако си на High. По-добре дръж на Auto.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Sep 2008

да ама като се върна от работа го пускам на хай на 23 за 1час да вдигне от 19 до 22 градуса иначе на ауто ги прави много бавно ,че едва си духа ,чак към 22 ч ги вдига чак.нормално ли е,засилва за 2 минути като го усиля и после си духа лекичко.трябва да не го намалям денонощно че да ги поддържа.

4. Тук е от
    Dec 2012

Здравейте, как е най-правилно да бъде включен климатика (FUJITSU GENERAL ASHB12LD / AOHS12LD Plasma inverter), на MASTER CONTROL през зимата-на AUTO,FAN ИЛИ HEAT(когато навън е около 0 гр, или под нулата).ЗА FAN CONTROL опциите също дали е по добре на AUTO или на HIGH, и кога на QUIET ?!?!?!
    Кога се включват AIR CLEAN, COIL DRY??!?! Не знам нищо, кое от тях за какво е точно, и SWING бутона какво всъщност прави!!!Моля ви за отговори, иначе за да открия какво точно ме интересува, ще трябва да чета 5 дена и не знам дори дали ще намеря отговорите!
    Не е ли най-добре ЗИМАТА - MASTER CONTROL да е на AUTO и FAN CONTROL(вентилатора) да е на AUTO ?!?!?!?

5. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Нямаш ли мануал за функциите на машината.През зимата задължително на ХИЙТ, турбина на АУТО.

6. Тук е от
    Dec 2012

Цитат Първоначално публикувано от edi1 Виж публикацията
    Нямаш ли мануал за функциите на машината.През зимата задължително на ХИЙТ, турбина на АУТО.
    Нямам, не ме питай къде е(и аз не знам) .Благодаря ти за отговора! Надявам се на още мнения!
    В момента съм оставил и Master Control на Auto режим(задал съм 23 градуса), и мисля че топли прилично!Защо зимата задължително на Heat, не оспорвам мнението ти, а искам да разбера защо!?!?Няма ли да е по икономично, ако всичко е на AUTO ?!?!?

7. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

За да ти е топло.При този режим, климатика сам избира дали да топли или охлажда и може да имаш дискомфорт в помещението.Ето тук можеш да си копнеш мануала - Ръководства за употреба за климатици-инверторни и конвенционални Daikin, Fujitsu General, Sharp, Mitsubushi, Panasonic, Toshiba .

8.  

9. Тук е от
    Dec 2012

Цитат Първоначално публикувано от edi1 Виж публикацията
    За да ти е топло.При този режим, климатика сам избира дали да топли или охлажда и може да имаш дискомфорт в помещението.Ето тук можеш да си копнеш мануала - Ръководства за употреба за климатици-инверторни и конвенционални Daikin, Fujitsu General, Sharp, Mitsubushi, Panasonic, Toshiba .
    Мерси много за линка и за мнението отново!Прав си, усеща се, че не е както трябва топленето на автоматичен!За зимата явно трябва задължително да е на Heat, иначе нямаше да има смисъл от него явно..!Сега ще прегледам ръководството!
    А кога включвате AIR CLEAN - ИМА ЛИ СМИСЪЛ???, и също така COIL DRY кога го включвате(зима, лято)?!?Благодаря предварително на отзовалите се...

10. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Има смисъл от плазмения филтър, върши работа.Може постоянно да работи, или когато решиш, избора е твой.COIL DRY се включва през лятото, след като машината е работила на охлаждане и си я изключил.Подсушава топлообменника от влагата и превърта малко озон с антибактериална цел.
    batman одобрява това.

11. Тук е от
    Dec 2012

кратко, ясно и точно обяснено! Благодаря!

12. Member
    Тук е от
    Sep 2008

здравейте.може ли някой да ми каже колко трябва да е температурата на изхода на 12 лгц.сега я мерих на 20 градуса настроен ама забелязах че външното тяло е побеляло и след малко ще дефростира.Както и да е вън температурата е 2 градуса,влажно.Измерената температура бе 50 градуса.това добре ли е.благодаря.

13. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

Цитат Първоначално публикувано от mecha Виж публикацията
    здравейте.може ли някой да ми каже колко трябва да е температурата на изхода на 12 лгц.сега я мерих на 20 градуса настроен ама забелязах че външното тяло е побеляло и след малко ще дефростира.Както и да е вън температурата е 2 градуса,влажно.Измерената температура бе 50 градуса.това добре ли е.благодаря.
    В 17м² настроен на 20° и вади 50° при 2° външна -да не си отворил прозореца?!

14.  

15. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от diksanal Виж публикацията
    В 17м² настроен на 20° и вади 50° при 2° външна -да не си отворил прозореца?!
    Може да има голям хладилник човека.

16. Member
    Тук е от
    Sep 2008

сори грешката е моя,настроен на 29 градуса.след 5 мин се размрази като го замерих.

17. Member
    Тук е от
    Jan 2011

Екстра е. Двата съм ги тествал около 0-та докарват 49гр. единият, другия 51. Ама то има значение и входящата температура да знаиш .

18. Member
    Тук е от
    Sep 2008

еми в стаята да беше 20=21 наи много...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Втора употреба климатици - част 3
    От kod във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 5338
    Последно: 16-12-24, 23:02
  2. Сервизни ръководства за климатици Fuji, fujitsu, General
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 29
    Последно: 26-11-21, 00:39
  3. Fujitsu General ASHG09LUCA или Fujitsu General ASHG12LMCA
    От Djonny във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 27
    Последно: 19-05-16, 01:53
  4. Втора употреба климатици - част 2
    От kod във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1527
    Последно: 23-10-12, 09:50
  5. Климатици Fujitsu General - впечатления
    От bobo21 във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 4607
    Последно: 16-12-10, 12:57

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе