Страница 15 от 24 ПърваПърва ... 51314151617 ... ПоследноПоследно
Резултати от 211 до 225 от общо 352

Новите инвертори на Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric модели 2011 година

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2005

Re:Новите инвертори на Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric модели 2011 година

2.  

3. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

Re:Новите инвертори на Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric модели 2011 година

Цитат Първоначално публикувано от kantonaa
    То цената я бива,но много олекотени тез модели- 7,5/29кг за 9ка.Капарирал съм една 7ца с 12.5/36кг. само,че е 100V. ,та ще видим зимата,как ще се представят тия фуджицу.

4. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от diksanal
    Капарирал съм една 7ца с 12.5/36кг. само,че е 100V. ,та ще видим зимата,как ще се представят тия фуджицу.
    Да не е някоя Нокрия?

5. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

Цитат Първоначално публикувано от gnf
    Да не е някоя Нокрия?
    Не е нокрия(нямат общо с норката) ,от Kasap-ските е!

6. Member Аватара на karambam
    Тук е от
    Jun 2011
    Живее в
    гр. Видин

Здравейте! Купих новия Fujitsu ASYG12LECA.Включвал съм го тестово 2-3 пъти само.След покупката (а трябваше преди) изчетох всичките 330 стр. от стария форум и имам усещането,че съм сгрешил марката!Пукането на пластмаса от вътрешното тяло го има(чувствителен съм на шум) Фреона не съм го чул засега при тръбен път 2,60м. Прави впечатление,че новия LEC е по-слаб от LGC(например максималната мощност) COP-а пада малко.Не знам как ще му се отрази икономията,която са направили в топлообменниците-по-тънки тръби(зимата ще покаже).А май и компресора е по-малък,което не му пречи да жужи (не е много силно и не се чува вътре)Не мога да видя никъде-нито в сервизната документация,нито на външното тяло модела на компресора-някой знае ли написан ли е някъде? Дали са сложили стария Toshiba!

7. Member
    Тук е от
    Mar 2011

Цитат Първоначално публикувано от karambam
    Здравейте! Купих новия Fujitsu ASYG12LECA.Включвал съм го тестово 2-3 пъти само.След покупката (а трябваше преди) изчетох всичките 330 стр. от стария форум и имам усещането,че съм сгрешил марката!Пукането на пластмаса от вътрешното тяло го има(чувствителен съм на шум) Фреона не съм го чул засега при тръбен път 2,60м. Прави впечатление,че новия LEC е по-слаб от LGC(например максималната мощност) COP-а пада малко.Не знам как ще му се отрази икономията,която са направили в топлообменниците-по-тънки тръби(зимата ще покаже).А май и компресора е по-малък,което не му пречи да жужи (не е много силно и не се чува вътре)Не мога да видя никъде-нито в сервизната документация,нито на външното тяло модела на компресора-някой знае ли написан ли е някъде? Дали са сложили стария Toshiba!
    Колега добре дошъл всички сме минали през твоя път марката не си я сгрешил модела може би !? Правилно си забелязъл влошения COP на серията LEC спрямо LGC както и по малките кг. на външното тяло компресора май е същият но не съм сигурен трябва да се види в техническото ръководство . Като цяло си собственик нa "новата генерация" бюджетни климатици с нисък COP и висока цена при Дайкин положението е по тежко така че до някъде не си сбъркал в избора си !

p.s Един съвет от мен не слушай хора-та и не го мисли толкова климатика нали ти работи това е най важното.....

8.  

9. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Компресорите са същите - ПАНАСОНИК на малките, ТОШИБА на 12-цата, съдя по консумацията в сервизните, иначе никъде не пише кой модел са компресорите.Чак толкова не е по-нисък КОП-а, няма да ти се отрази на сметките.За тези пари не си сбъркал.

10. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

Цитат Първоначално публикувано от karambam
    Пукането на пластмаса от вътрешното тяло го има(чувствителен съм на шум) Фреона не съм го чул засега при тръбен път 2,60м.!
    Ако сега пукат пластмасите(предполагам на охлаждане) си го тествал-какво остава за зимата на отопление и особенно при дефроста-ще е като машина за пуканки!
    Иначе честито и безаварийно ползване.

11. Member Аватара на karambam
    Тук е от
    Jun 2011
    Живее в
    гр. Видин

Мерси! Ха-ха! Бях го пуснал на топло,гогато припука-лошото е,че проблема си остава и в новия уж модел.

12. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

едва ли някой си е правил илюзиите че новия нисък клас ще е по висок клас тенденцията даже е обратната

13. Member Аватара на karambam
    Тук е от
    Jun 2011
    Живее в
    гр. Видин

Прави ми впечатление,че навсякъде пише Japan-на стикерите отстрани,на кашоните Вносител "Пингвин" Произход Япония,щрихкодове японски,монтажниците(оторизиран сервиз) твърдят-японски!В Зора(оттам го взех)пишеше на табелката с модел-цена произведено в Япония! И може би щях да повярвам,ако не беше ниската цена и нескопосаната пластмаса на вътрешното тяло!

14.  

15. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Само в "Зора" са японски.

16. Member Аватара на karambam
    Тук е от
    Jun 2011
    Живее в
    гр. Видин

Новия 12LECA му дават в книжката Т на отопление -10 до+24С(за 9LECA е -15+24),а не както го срещам -15.И ква е тая арктическа серия,че много прилича на моя(12LECA )Да ама Не!

17. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Същия е, просто всеки пише каквото му дойде.

18. Member Аватара на karambam
    Тук е от
    Jun 2011
    Живее в
    гр. Видин

Благодаря на Касап и Еди! Ама... дали...верно?!си остава.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1307028720[/time]_________________________________________________

Днес ми е сефтето(новобранец във форума-стария съм го изчел)и смятам да досаждам още малко!Въпрос-проблем ли е това,че външното е монтирано вътре в терасата,на гърба под прозореца(просто нямаше къде другаде),така че непосредствено пред него на 50см. е плътна преграда?От 42см.диаметъра на отвора на перката се получава така,че 15см. са над перваза(издухва свободно),останалите 27см.блъскат право в стената и отиват встрани? Някой обърнал ли е внимание на схемата за монтаж на външното тяло(гледал съм и на LGC е същото),че според стрелките дават отгоре мин.60см.,а отпред само 20см. Явно са разменени!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 15 от 24 ПърваПърва ... 51314151617 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Техническа информация за Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric
    От valen1 във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 879
    Последно: 01-02-24, 07:13
  2. Мнения за Fujitsu/General Fujitsu/Fuji Electric 07 LU
    От gogorog във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 0
    Последно: 03-11-13, 13:40
  3. Каква е разликата между(Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric) и кои да избера
    От bat.zdravo във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 19
    Последно: 28-07-11, 01:38
  4. Fujitsu/General/Fuji Electric - за това къде се произвеждат
    От bestregards във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 2
    Последно: 11-08-09, 12:32
  5. Доволни ли сте от LGC серията на Fujitsu, Fujitsu General и Fuji Electric
    От dgenov във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 12
    Последно: 13-07-09, 19:11

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе