Само сребърни.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Само сребърни.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Само сиви са, белите са друг модел - LUC.
Благодаря за отговорите.
За съжаление нещо не ми се нрави това оцветяване, а от прочетеното и спецификациите в eurovent стигнах до извода, че 12-ка LTC е за предпочитане пред 14-ка LUC
daywalker12 ,заложи на 12LT.
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Не съм виждал на живо модела, но на снимките ми изглежда неприятно. Създава ми някаква асоциация с Осака или някоя друга евтина марка. Ако това им е опита за "дизайнерско" тяло, то той ми се вижда доста несполучлив. Вътрешното тяло на LUC ми допадна.
Сега чета и за 16-ка Сузуми + , която като цена в момента е и около 200 лв, под споменатите Фуджитсута.
Модела е уникален а панела изглежда в два цвята леко сребристо или бяло зависимост от ьгьла. Но най добре иди в офиса на Булклима и го виж.
Aaa, летящи чинии не ми трябват : ) Не знам кой модел на LG визираш, но смятам да се спра на някоя от машините, които са препоръчвани във форума.
"Легендата" е с доста слаби характеристики и посредствен КОП.
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Тая "легенда" прилича на Чоки Предполагам, че колегата се е шегувал.
Разгледах спецификациите на 9LT и 12LT и ми направи впечатление, че 12ката по документи я дават да слиза до 200W консумация докато 9ката до 250W.
Това съм го забелязвал и при други марки машини.
Как би се обяснило технически това?
Някой имали реални наблюдения/замервания на минималната консумация на двете машини?
Едно възможно обяснение е, по калпав компресор с по-калпава електроника, но по-общото обяснение е това:
https://forum.setcombg.com/%D0%BA%D0...tml#post801147
Мнение №354