На мен ли ми го казваш
Имам поръчка за 268 "маркови"машини,които се оказаха точно от тези които се наакаха в студовете.Сега си нямам на идея как ще коригираме готов,подписан договор минал през 5 инстанции..
Кофти ми е за клиентите ми,не съм свикнал да прехвърлям топката и яко се дразня като се случват такива неща.Сега имам проблеми с един модел на една марка,в който случайно са забравили да сложат една част.Утре ще им взема акъла на вносителите като им се изсипя с 20 клиента и един бус климатици.Ще си скъсам всички отношения с тях,но ще им сменят машините или ще им върнат парите.ИУ друг път се е случвало,но хората са си поемали отговорностите-сменят,плащат влизат в положение.След време ще пиша какво е станало...
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1329080410[/time]_________________________________________________
Факт !Първоначално публикувано от valen1
При нормални хора,в нормална държава,с нормална инсталация и т.н.Като легнеш лятото на алуминиевата дограма да сложиш манометрите и като те изплющи тока и дедото каже"Абе сменяха ми контакта ама дали са го занулили ?"...