Страница 4 от 5 ПърваПърва ... 2345 ПоследноПоследно
Резултати от 46 до 60 от общо 61

Грешка при general 12LGC

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Nov 2007

Re:Грешка при general 12LGC

На мен ли ми го казваш
    Имам поръчка за 268 "маркови"машини,които се оказаха точно от тези които се наакаха в студовете.Сега си нямам на идея как ще коригираме готов,подписан договор минал през 5 инстанции..
    Кофти ми е за клиентите ми,не съм свикнал да прехвърлям топката и яко се дразня като се случват такива неща.Сега имам проблеми с един модел на една марка,в който случайно са забравили да сложат една част.Утре ще им взема акъла на вносителите като им се изсипя с 20 клиента и един бус климатици.Ще си скъсам всички отношения с тях,но ще им сменят машините или ще им върнат парите.ИУ друг път се е случвало,но хората са си поемали отговорностите-сменят,плащат влизат в положение.След време ще пиша какво е станало...
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1329080410[/time]_________________________________________________

Цитат Първоначално публикувано от valen1
    Незаземените или незанулени електроуреди могат да доведат до инцидент. Нормално е при вибрации кабел да се протърка в метал. Безопасността изисква при монтиране на електроконсуматор да се постави предпазител в случай на проблем да разскачи веригата.
    Факт !
    При нормални хора,в нормална държава,с нормална инсталация и т.н.Като легнеш лятото на алуминиевата дограма да сложиш манометрите и като те изплющи тока и дедото каже"Абе сменяха ми контакта ама дали са го занулили ?"...

2.  

3. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Ха ха аз тази зима имах само няколко 3-4 недоволни човека от отоплението на климатика като говорим за машини до 1000лв. Имаше оплаквания за разни бучащи и не топлещи ама не мой клиенти който ги пратих там където са си дали парите. Какви договори какви инстанции не го проумявам а и това дето го пишеш за вносителите ще те отсвирят яко а после за гаранцията на клиентите дупе да ти е яко.

4. Member
    Тук е от
    Nov 2007

Имам четирицифрена сума монтирани за миналата година от различни марки,така че имам база за сравнение при новите модели.Вярно е че евтините нямат проблеми с едно изключение.Няма да правя реклама на марки.Само да питам Велев дали е слагал Мидея внесена 10.2011-1.2012 ...

5. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

... Да не ти липсва капилярка?

6. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в

От де да ги знам коя кога е внесена не го пише по кашоните. Може би съм слагал сещам се за MSR-18ARDN1

7. Member
    Тук е от
    Nov 2007

Кой ще ме отсвири !Дай го тоя дето те е отсвирил да му пусна официално запитване защо и как с искане за официален отговор.Да не живеем в каменната ера ?В тоя свит пазар никой не може да си позволи да го лаят кучетата защото нещата се разчуват бързо...
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1329081481[/time]_________________________________________________

Цитат Първоначално публикувано от Mega
    ... Да не ти липсва капилярка?
    Мани-мани ...

8.  

9. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

... Ами прав си, когато някой се усере, трябва да поеме и отговорност.

10. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в

Плащаш цена за москвич а искаш да получиш лада няма как да стане клиентите сами си избират.

11. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

FormatC, да не се набута в тази схема: https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg552168

12. Member
    Тук е от
    Nov 2007

В нея съм.Но мисля че Магнум ще си поемат отговорностите.Винаги са били коректни.Оставил съм и един да го тестват.
    А за 20те бройки ..Друга марка,друг вносител.Надявам се и те да излязат коректни.

13. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

FormatC, като имаш такава база за сравнение на различни марки, сподели с кои имаш най-малко проблеми. За потребителите ще е полезно.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Nov 2007

Рекламата е забранена във форума.Питайте колегите с втората употреба,те ще ви обяснят работите
    Майтапа настрани,няма марка която да не се е осирала с някой модел.

16. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2011

Цитат Първоначално публикувано от valen1
    Миналата година се редуваха студени и топли вълни. За няколко дена падаха температурите после се вдигаха и така циклично ледът по климатиците се появяваше и стапяше и нямаше проблеми. Тази година студените дни се задържат със седмици, духа силен леден вятър и вали силно сняг и дъжд.

Ако сам не можеш или не знаеш как да си сложиш нагревател на външното тяло плати на някой да го направи.
    НЕЗНАМ ДАЛИ ЧЕТЕШ КАКВО ПИША ИЗОБЩО .... МИНАЛАТА ГОДИНА НЕ Е ЗАМРЪЗВАЛ А САМО ОБСКРЕЖАВАЛ НИКОГА НЕ Е ИМАЛ ВИСУЛКИ КЛИМАТИКА .... А СЕГА НАД 1 МЕТАР ВИСУЛКИ ИМА ПО НЕГО

АБЕ ТИ ЧОВЕК ЛИ СИ ДА РАЗБЕРЕШ ПРИ ТИЯ ТЕМПЕРАТУРИ ОТ -5/6 ГРАДУСА ОБЛЕДЯВА ..... А НЕ ОБСКРЕЖАВА ..... РАЗЛИКА ПРАВИШ ЛИ .....

_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1329087360[/time]_________________________________________________

ЗАСИЧАЛ СЪМ ГО ТОГАВА И СЕГА ПРИ ДО -10 ГРАДУСА ТЕМПЕРАТУРА ..... СЕГА ОБЛЕДЯВА .... НЕ ОБСКРЕЖАВА А ОБЛЕДЯВА ....
    ПО 1 М ВИСУЛКИ ...... ТРАЩЕНЕ ГАРМЕНЕ .....
    СЕГА МИ Е ЗА ВТОРА ГОДИНА И ПОЧНА ДА СЕ УСИРА МАЙ
    ДА ВИДИМ УТРЕ ДАЛИ ЩЕ ДОЙДАТ
    Нарушаваш чл. 11. Писането на мнения изцяло с главни букви е забранено. от правилата на форума. И преди те предупредих да имаш уважение към участниците в дискусията!

17. Senior Member Аватара на valen1
    Тук е от
    Sep 2007

Все едно и също повтаряне, че миналата зима не била като тази и съответно климатика по един начин се е държал, а сега по друг.

Без да дадеш пари проблемите няма да се решат от само себе си. Имам проблеми, имам проблеми, повтаряме по 20 пъти за нечетящите какви са, ама стане ли въпрос да се дадат пари се правим на разсеяни и чакаме да се размине или се надяваме някой друг да инвестира във вашата машина.

Стоейки в студа с дрънчащият и трещящ климатик може и да я караш само на надежди в очакване на глобалното затопляне.

18. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2011

човече ... втора редемица ги чакам тия имикяри от булклима да си докарат задниците да видят климатика вчера или днес казаха че можело да дойдат така и не благоволиха
    колко пари още требва да се влагат в климатик висок клас а ?????

илио техниците да не си вършат работата като хората .... а после влагайте пари а ????

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 4 от 5 ПърваПърва ... 2345 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. FUJITSU GENERAL ASHB09LD-не намирам код за тази грешка-китайски ми ти работи
    От stanimir197_7 във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 25
    Последно: 28-11-13, 22:20
  2. General ASHA12LEC, General AWHZ14LB - Nocria, Toshiba RAS-13SKVP Daiseikai 6
    От Mendeleev във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 33
    Последно: 19-06-12, 22:42
  3. Отговори: 4
    Последно: 18-09-11, 19:18
  4. general 12LGC постоянно размразява при положителни външни температури
    От beleg във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 24
    Последно: 27-01-11, 14:10
  5. Избор на климатик - ТOSHIBA RAS-13SKV-E или Fujitsu-General ASYA- 12LGC
    От nokias3 във форум Климатици Toshiba, Carrier
    Отговори: 1
    Последно: 06-09-09, 00:38

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе