Само при почистване на филтрите.
Е това вече определено обяснява някои неща.![]()
![]()
![]()
примерно първите 60 мин след начало на работа поддържа 2 градуса над зададените , а после градусите се държат нормални... има и други дреболии.
Make my day!!!
Здравейте,
вчера сутринта новата ми нокрия 14 - на един месец - за първи път "видя" студ и въобще не и мигна окото.
Всичко добре, но след обяд започна да спира тока /EVN/ - най малко 15 пъти на интервали от 1, 5, 10 мин, до няколко часа.
Климатика не съм го барал, оставих го сам да се оправя, но дали съм подходил правилно?
Как трябва да се действа/бездейства в такива случаи? Трябва ли да му купя някаква защита?
Sono WP230W е подходящо за случая.
До колко градуса работи нокрията. Има ли някой да ползва постоянно с впечатления а не данни по книжка ? Този модел FUЈІТЅU АWYZ14LВL NОСRІА?
Аз съм виждал без проблеми да работи до -22 градуса.Със сигурност и надолу няма да има проблеми, ако правилно е изчислен за помещението.
Въпроса не е до колко работи, а до колко топли. Много машини само работят, без да топлят.
И аз неправилно се изразих.Това, което писах означава, че топли.
При нас може би няма да разбереме до колко градуса топли ,че я падне до -7 гр. някой път я не.
до -18 гр. замерено Нокрия 18-ка в помещение 35 кв. топлеше без проблеми. Разбира се при тези градуси навън дърпаше и доста ел.енергия, но няма как. За мен това са може би най-топлещите климатици. А и такива ниски температури у нас много рядко се задържат за повече от 3-4 дни.
General-Fujitsu си правят топлещи машини, особено високия клас. И по-евтинките топлят, но е добре да са леко преозразмерени, предвид по-леките външни тела.