Ами то калпавите марки решиха да си вдигнат продажбите и имджа с тази измислена 5г. гаранция ама на компресора което ще рече че като прасне платка и кел фаида от гаранцията на компресора.
Ами то калпавите марки решиха да си вдигнат продажбите и имджа с тази измислена 5г. гаранция ама на компресора което ще рече че като прасне платка и кел фаида от гаранцията на компресора.
Така...първо извинявам се, че не съм отговорил на въпросите, които ми прати колегата, но просто аз сам за себе си вече бях отговорил на тези въпроси. Все пак няма лошо да отговоря пак и да видим с ваша помощ до какъв избор ще стигна.
1. става въпрос за хол - 20,40 кв2
2. ще се полва цялосезонно, но имам алтернатива за отопление ако не съм доволен
3. на снимката ще видите помещението, дограмата е "rehau euro 70", изложението е североизток, нов блок на втория етаж
4. става въпрос за София, Редута
5. има изолация
6. в стаята има още - компютър, хладилник, тв и печка
7. бюджет 1500лв
Още веднъж се извинявам, че не отговорих на въпросите предварително, за да мога да ви улесния. Идеята е да се постигнат нормални температури. Нито много високи, нито много ниски. Ще се ползва в хола, но вратата към коридора мисля да стои отворена и за това се спрях на 12ка климатик.scan.JPG
Отново още веднъж благодаря на всички отзовали се![]()
Погледни и новото Хитачи 35PPA.
здравейте. два модела на fujitsu general съм харесал - ASHG 12 LECA и ASHG 12 LM. кой ще ми препоръчате от двата и нещо по малко за тях като плюсове и минуси.
LMCA е с по-малко външно тяло от LECA, около 3 кг мисля. Също и е малко по-слаб.
Здравейте!
Имам този модел от лятото на 2013 г. Наистина при охлаждане не маже да се разбере че работи. Много съм доволен. Сега, през зимата, се получава нещо много странно. Когато се включи режимът на обескрежаване (саморазмразяване) в стаята се чува доста силен шум. Като отворя прозореца(външното тяло е монтирано в близост до него) шумът от външното тяло е нормален. От вътрешното също няма шум (качвам се до него). А в стаята се чува едно бучене. И най-забавното е, че в другата стая, която е по далечна, това бучене се чува още по-силно! Мистика някаква. Иначе за отоплението е перфектен и сметките за ток са нормални. Е, то и зимата за сега не е много студена.
С тампони може да утихне ,но няма да изчезне напълно бученето по време на дефроста което на мен лично изобщо не ми пречи.
Този пост е редактиран от bobovo; 07-01-14 в 21:38.
лошото е като пречи на жената .. точно заради подобен проблем смених климатик за 2000 лв + още една марка в черния ми списък .. като ще правиш скъп модел направи го като хората за бога ..
Че то по евтино да смениш жената.
е ,аз не съм го изхвърлил продадох гоа жената ми е излязла толкова скъпо че ако трябва да я сменя ще се набутам много повече
![]()
Странно защо моите като едното дори е със заварени болтове не са бучали или излитали а и 90% от монтирананите ни са тази марка.
Ами тези тампони не са ли задължителни още при монтажа или се монтират избирателно според клиента. Още повече, както казах, климатика е в гаранция.
Мога да спомена и фирмата от която съм го купил и която го е монтирала и чието задължение, според мен, е да си оправи бакиите!
Или греша?