Здравейте,има ли реална полза от функцията Economy и ако отговора е да - при какви условия е най-добре да се използва този режим.
Няма. Намаляване на заданието с 1гр. е същата баница при отопление.
Outdoor Low Noice има.
Ограничава харченето на около 730+-70W. В топлото е полезно да не се форсира до повече. Пък и в студеното, докато поддържа температура, не е лошо да е включено.
От 2013 година използвам 9LMCA с постоянно включена функция "Outdoor Low Noice" в стая 15 кв. м. Успява да си изпълнява заданието. Без тази функция започва да изключва, стаята е южна , с К+Б стъклопакети и вътрешна изолация.
От 2013 година използвам 9LMCA с постоянно включена функция "Outdoor Low Noice" в стая 15 кв. м. Успява да си изпълнява заданието. Без тази функция започва да изключва, стаята е южна , с К+Б стъклопакети и вътрешна изолация.
Благодаря ви момчета, ще го имам впредвид при модулацията на машината.
Здравейте, имам General ASHG 12 LMCA , от месец се чува неприятен шум от външното тяло на климатика.Викнах да го погледнат казаха ,че са лагерите но те не се сменят защото били капсуловани, трябвало да се счупят за да се извадят и не дават гаранция дали ще могат да се сложат новите .Не че разбирам от климатици , но това ми звучи супер странно.Та моля за мнение, а ако някой от Хасково или областа който е сменял ще се радвам да го направи срещу съответното заплащане от моя страна.
Добре... Не искам да си мисля какви са неможещите....
сменят се при това е лесно щото мотора като вдигнеш капака го виждаш ,няма много разглобяване .. тука на нашата улица има едно такова Фуджицу ,от 3г е така вече се чува от около 50-70 метра как вие ( със сигурност се чува и в стаята в която работи )
Реших да подаря климатика на сестра ми да го сложи на вилата, но след 3-4 години местене на кашоните в различни къщи съм загубил дистанционното и трябва да купя ново.
Как ви се струва този сайт има ли някаква уловка? Спрямо другите места в нета е доста по-евтино.
"Замества напълно оригиналния модел.Това дистанционно е ново, не е универсално и няма нужда от настройки."
Ако пък на някой му е излишно може да се договорим да го купя на разумна цена.
Аз бих ти пратил направо климатика, в комплект с ДУ-то. Егати тоягата е това нещо!
Това ако бъде чуто от монтажниците в Кюстендил, Росен ще бъде изгорен на клада моментално барабар с цялото му семейство а може и комшиите в добавка! За това ще помоля, такива еретически мисли да не се изразяват гласно.
Е за няколко дни лятото когато са там ще го поживеят. Не сме в лоши отношения да не си помислиш че нещо се опитвам да и отмъщавам
Забавно е, че когато търсиха за София (целогодишно ползване) техен познат монтажник искаше да им набута точно такъв вместо предложения от мен ZS. Добре че ме послушаха, а монтажника замлъкна като му казах, че ако настоява да е такъв имам го демонтиран вкъщи да слага. Бързо се убеди, че не е никак в негов интерес да настоява за шумицуто и си поръча с голяма мъка МХИ-то. Демек сега получават шанса да видят как съм ги прецакал.