Алекси: Ясно, набутал си ги с конвенционалка,5 мин он- 5 мин оф, която ще им скъса нервите от цъкане,ще им се успива и трябва да и правят сопол мод.
Мимоджев: Уредил си ги с дръвцето!
![]()
Алекси: Ясно, набутал си ги с конвенционалка,5 мин он- 5 мин оф, която ще им скъса нервите от цъкане,ще им се успива и трябва да и правят сопол мод.
Мимоджев: Уредил си ги с дръвцето!
![]()
Аз се прецаках индиректно, като не сложих при другата баба 20ZS-W. Предложиха ми 12LMC на много добра цена и викам айде, не е пък кой знае колко зле, бабата не е претенциозна, важното е да е топло. Хубав момтаж, правиха му и охлюв отзад да е с 3м+ тръбен път. Кел файда...поне бабата е доволна и е топло. Мен ме побърква само 5 минутен престой, а за спане ме е страх дори да си го представя. А уж съм го нагласил на "най-комфортната" настройка за алгоритъма на Фуфжицу.
ще стане ,всичките фуджица ползват еднаква кодировка при мене това дистанционно от европейския модел работеше и на японското фуджицу дори
Не е баш еднаква за всички, LCC и LD - не са съвместими, на LKC става с LD. На японеца пък нито едно от тея не става и обратното.
Та дотук 3 различни.
п.с. Сега се сетих- ако това дето си намерил не сработи, и щом е за вила и ако има интернет, може да им вземеш едно chunghop , хем физическо дистанционно, хем могат да си го пускат предварително.