Изключи таимера с бутон cancel и режим economy трябва да свети само иникатора за работа.
Sent from my K012
Изключи таимера с бутон cancel и режим economy трябва да свети само иникатора за работа.
Sent from my K012
Отначало и аз така си помислих,но просто му светих часа,не ми изписа никъде кога ще изключи.А сега пробвах да мръдна ламелите нагоре, надолу и оранжевия часовник изчезна,може наистина да е таймера
- - - - - - - - - -
Ами монтажниците включиха режим economy.Би ли ми обяснил за него?
Ограничава машината до 70% все едно си свалил 2-3 градуса. И тия колеги не ви ли обясняват кое как? Най вече четете си документите с техниката.
Sent from my K012
Ами не съм бил на самия монтаж,а в инструкциите,които са на английски,пише,че този режим пести електроенергия.Но казвате да изключа тази функция,ще се покачи ли консумацията?Мерси
Енергия се пести само като изключиш климатика.От тия екота полза няма - винаги си 1-2 градуса надолу ,това ако е пестене.
А ти защо пестиш от главни букви?
Този пост е редактиран от avenger; 24-12-16 в 21:51.
Книжка на бг трябва да има. Задължително.
Sent from my K012
Изтегли си я ето линк.
http://www.bulclima.com/uploads/file..._12llc_web.pdf
Sent from my K012
Благодаря ви, трябва книжка,ама няма.Опцията вече е изключена.И последно да ви занимавам преди да си кажем наздраве ,Само един бутон не разбрах точно за какво е-Outdoor unit low noise.
Намалява скороста на външния вентилатор не я включвай.
Sent from my K012
Май дистанционното не е същото,липсва споменатия бутон
- - - - - - - - - -
Ще тествам климатика както ми обяснихте,вече свети само индикатора за включено.Поздрави и благодаря
Аз разбрах че модела е 12LLCC затова съм дал линк за него.
Sent from my K012
Така,вече мога да опиша климатика. Мислех да изчакам по-големия студове,но реших сега да споделя.Монтаж:двете тела са почти на едно ниво,с лека денивелация на външното тяло.Тръбният път е изолиран и е около 2м.Отводняването на външното тяло е можело да е и по-добре,имам в предвид,че отвора отдолу,е можело да го отводнят,а не да тече като чешма и да се заледява.
Външното тяло не се чува, вътрешното се чува като духалка, както и пукане при наместване на ламелите.Дефростите са на различен интервал, понякога през 2 часа за по 7-10 минути.А понякога не ги чувам цял ден.Има и още един режим,нещо като проветряване,тоест,променя местоположението на ламелите и започва да вкарва хладен въздух.
Както посъветваха съфорумци,махнати са всички "екстри",на ауто режим и 22 градуса.Апартамента е отоплен доволно.
Когато паднат и се задържат температурите под 0-та,пак ще пиша.Поздрави и весело посрещане на новогодишните празници.
Забравих да вметна,че при разните му там режими,фреона се чува.
Този пост е редактиран от bojoviki; 28-12-16 в 02:06.
Колега какво имаш в предвид под "режим проветряване? Откъде вкарва хладен въздух-от коридора ли или ти отваря прозореца?