auto от режимите
Изпратено от моят HTC One_M8 с помощта на Tapatalk
auto от режимите
Изпратено от моят HTC One_M8 с помощта на Tapatalk
Режимите на HEAT, вентилатора може на AUTO.
Изпратено от моят MI 4LTE с помощта на Tapatalk
Този пост е редактиран от avenger; 28-12-16 в 21:10.
Това което усещате като хладен въздух е въздуха който превърта климатизатора със стайна температура.
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
Такъв съм си от малък! Така си се изразил сякаш китайска бангия за 1200 лв. има екстрите на Уруро-Сарара. Плюс шуртене на фреон, пукане на пластмаси, студено/добре, че не е бяло/ течение, дефрости на корем и др. В началото помислих, че ти е първи климатик и не знаеш как работят, но после видях, че си имал Хайер и е странно да не знаеш, че обикновен климатик не "проветрява", демек не вкарва въздух отвън, а върти този вътре.
Жив и здрав! Да ти е честит!
PS: Имах колега, който зяпаше отдолу вътрешното тяло да види дали е загряло, защото не духаше топло.
Е значи е можело и да обясниш,ако го беше направил в предния си пост,щеше да ми спестиш този червен надпис от модератора.Все пак е по-добре късно отколкото никога.Благодаря и на теб Александър за разяснението.Наистина предния ми климатик Хайер,не се държеше като това Фуджи,освен въртенето на стайния въздух.Просто него го монтираха и забравих,че имам климатик.
Здравейте, имаме климарик fuji rsg12 lmca от няколко месеца, отначало духаше добре и топлеше, обаче от известно време е просто ужас, включен е на мах 30' и вентилатора е на мах и нищо, само като се кача горе и на разстояние около 30 см се усеща съвсем слаба лека струя, направо ужас, а сме с малко дете, някакъв съвет ако може да дадете или от какво може да е, ако не направо да виксм техниците. Имаме още два климатика lg и те си отопляват супер, като единия е в стая по - голяма и с дървена стара дограма, пак 12- ка lg. Взехме фуджи уж за да е по - добър, че и детето е там и сега се видяхме в чудо. Ако някой знае какво би помогнало или на какво се дължи, ще съм благодарна...
Викай техниците. Нагласен на 30 градуса трябва да духа горещо
Сложете вентилатора на средна степен вижте външното тяло дали не е блокирана перката от лед. Също филтрите дали са чисти. Ако не е от тези неща ще е некачествен монтаж.
Sent from my K012
Ок, ще ги направя тези неща, не исках да споменавам фирми, но понеже днес не работят, климатика е монтиран от вени клима, има ли някой представа за такива неща, да дойдат и видят, дали реагират бързо или ще трябва да чакаме дни?
На комшията със същия климатик се беше оплакал че не топлел и му вдигал градуса до 28, но пак не успявал да стигне реални 24. Като му изчисти филтрите даже му намали градусите, че му станало топло. По на зад в темата го бях писал.
Да кажа , че и при нас проблема излезе мръсни филтри. Аз му казах на мъжа ми да ги измием още преди дни, но той не, та не! Защото на lg- тата не са много капризни и не ги чистим много често и уж не било възможно да са мръсни и да е от това проблема Изчистихме ги преди малко и климатика си заработи и то в пъти по - тихо отпреди и вече сме на топло. Мерси на всички за отговорите, проблема се оказа в нас!
Те и от сервизната група мият филтри, но е доста скъпо.
Аз винаги питам за филтри когато някой се обади че не студи или не топли климатика. И четете си книжките на климатиците там ги има описани евентуални проблеми и кога да търсите сервиза.
Sent from my K012