Има ли индикатор за почистване на филтрите, как се настройва?
Колеги,настроих го от сервизното меню,да държи 2 гр. нагоре от зададените.
Не ми стана ясно обаче,какви са тези кодове A,B,C,D и какво е значението им.От описанието,не ми стана ясно.
Този пост е редактиран от OnlyOne; 26-01-20 в 14:57.
Колеги,след като достигне определените часове,как става зануляването?
Става въпрос за настройката за замърсени филтри.
Благодаря!
А какво се случва,след достигане на определените часове?
Издава звуков сигнал или има светлинна индикация?
Не намерих обяснение в ръководството.
Здравейте как да вляза в сервизното меню и да направя това 2 градуса над зададеното от дистанционното не намирам никъде на български....
Виж в темата за кмта.Имам спомени,че беше коментирано.
Да. Намерих я темата. Прочетох я. След многото коментари и двустранни отзиви, да питам друго: За тези пари 1750лв с монтажа, има ли по-добър вариант от 12LMCE?
И дали ще работи адекватно в 12м3 спалня, средна,южна,топло изолация и ПВЦ ? До четвъртък, мога да сменя модела с друг.
Категорично не е подходящо за спалня,хем ще бъде шумно - хем машината ще е преоразмерена за тази квадратура а и топлозагубите са малки и няма нужда от 4 кW номинал, щом имате възможност да го смените действайте ето това е вашата машина:
Mitsubishi Heavy Industries SRK / SRC 15 ZTL-W
В 12м2 не си заслужава да се слага нищо над 1000 лв.
HITACHI RAK18PED за около 900
А относно това дали ще работи коректно ? Това Mitsubishi го има, но не е ли слабо ? А, и за Мицубиши ми казаха че гаранцията не е към магазина. Отделно правели проблем с компресорите.
- - - - - - - - - -
А относно това дали ще работи коректно ? Това Mitsubishi го има, но не е ли слабо ? А, и за Мицубиши ми казаха че гаранцията не е към магазина. Отделно правели проблем с компресорите.
[QUOTE=dobata7412;1063778]А относно това дали ще работи коректно ? Това Mitsubishi го има, но не е ли слабо ? А, и за Мицубиши ми казаха че гаранцията не е към магазина. Отделно правели проблем с компресорите.
За слабо - няма да е слабо, дори при -15 ще ви отдава колкото един конвектор.За компресорите е много интересно от къде извадиха тази информация, тъй като модела е чисто нов и реално е на пазара от съвсем скоро.Гаранцията е 3 години без задължителна профилактика.