Нищо. Идеален е.
Off: Не мога да се се съглася че е идеален.
При другата техника -телефони, телевизори, автомобили, т.н. -цените се запазват, но постоянно се вкарват различни новости/екстри (друг е въпроса колко има смисъл от тях).
При климатиците за Европа нищо не се предлага като новост, но цените си пълзят нагоре или се запазват.
Е предполагам термометъра в дистанционното не е мега скъпа екстра? Все пак греето ми има дето беше 1200лв. Ддз дано да са ги вложили тия пари в агрегатите
Изпратено от моят SM-N950F с помощта на Tapatalk
По точно 199 ,само не е ясно дали има специално място във вътрешното или трябва да стой отвън.
Ето един линк дано не излезе като спам.
Както каза Ivan74 най добре е да се пита директно вносителя,там цената може и да е по тънка.Управление за климатик UTY-TFSXW1 - Bulclima
При KGTA има специално място за модула под капака.
Да, има място и май е plug & play?
Тази модификация ме впечатли с цена / качество /консумация! За спални екстра!
Този пост е редактиран от Aleksandars; 09-10-18 в 06:23.
ако искаш да не се чува фреона сменяш марката ! Фуджицу са така
Молко по-разбиращите да ми помогнат. Двата климатика са монтирани в стаи с портална врата и като командвам едния приема и другия. Имало начин да минат на различни канали. Тая опция я намерих на дистанционното но за тялото пише свържете се със сервиз. Ако някой знае как да му сменя честотата?
Явно e имало коментар за шума на фреон. Не зная как са в това отношение предходните модели на Fujitsu, но за KGTA, който имам, мога да кажа, че откъм шум е значително по-добре от Daisekai 8, който пък трябва да е Pure Comfort. Правете си изводите.
Имам и Fujitsu 14KMTA в офисно помещение 26кв.м., и при него още по-малко мога да доловя някакъв шум.
На мойте си се чува понякога,
но ако не е спалня въобще не е болка за умиране.
В хола например ако ТВто е влключен(не усилен) нищо не се разбира.
От както ми направиха истинска профилактика, след това качествен монтаж няма никакъв шум от фреон. Така че за да има шум от фреон не е изпълнен коректно монтажа.... я къс тръбен път, я не е вакуумирано както трябва.