Страница 90 от 90 ПърваПърва ... 4080888990
Резултати от 1,336 до 1,341 от общо 1341
Like Tree755Одобрявам

Новият модел на триото KGTA

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2024

Отговор: Новият модел на триото KGTA

И аз имах намерения (тайничко все още ги имам) да го пенсионирам, но е едва на 2 години, има още година гаранция. Филтрите, както съм писал, ги чистим повече от редовно и обикновено има много малко прах по тях. Но някак си нито зимата, нито сега лятото, се ползваме от особен комфорт с тази машина. Имаше един момент през януари, когато влезе в дефрост и замръзна в това положение поне да едни 20-30 минути, реших, че това е моментът, в който четирипътният вентил заминава. Някак си се върна обратно в нормален режим, не е показвал кодове за грешки и т.н. Имаше и редици случаи, в които спираше за дефрост на +8 гр. външна температура

2.  

3. Member
    Тук е от
    Apr 2013
    Живее в
    Димитровград

@Blago94 ако имате конкретни оплаквания за машината все още имате шанс да предявите претенция и тя да мине по гаранция. До колкото знам гаранционни машини се подменят - стига да може фирмата която е монтирала климатика да се обоснове правилно пред вносителя.

4. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2024

Цитат Първоначално публикувано от Иван Вълков Виж публикацията
    @Blago94 ако имате конкретни оплаквания за машината все още имате шанс да предявите претенция и тя да мине по гаранция. До колкото знам гаранционни машини се подменят - стига да може фирмата която е монтирала климатика да се обоснове правилно пред вносителя.
    Веднъж вече идваха да го тестват. Всичко си било наред, според тях.

5. Member
    Тук е от
    Apr 2013
    Живее в
    Димитровград

Няма да изпадам в подробности но си направих труда и доста порових покрай проблемите с тази серия - 4-пътния вентил не е причината а следствие на друг проблем. Фирмите който се занимават сериозно с ремонт и поддръжка на хладилна и климатична техника също са запознати. Само да вметна че ако очаквате монтажници да ви направят правилна диагностика и/или ремонт на климатична/хладилна техника сте в голяма заблуда. Винаги може да се допитате и до вносителя на съответната марка - би трябвало да го пише на гаранционната карта.
    Alexi и Aleksandars харесват това.

6. Member
    Тук е от
    Apr 2010
    Живее в
    Благоевград

Че нали монтажниците поемат гаранцията.Какво ще направи вносителят като му се обадя?

7. Member
    Тук е от
    Apr 2013
    Живее в
    Димитровград

Примерно ако има сервизна акция, заедно с протокола за монтаж, гаранционната карта, колегата ще може да се възползва. Отделно монтажа/демонтажа ще си е за сметка на собственика. Повечето монтажници ще гледат да минат възможно най-тънко защото “нямат време” - съответно докато климатика не спре тотално за тях работи нормално. Да не забравяме че поемат гаранция на дадена стока, разходите по транспорт, демонтаж, монтаж както допълнително вложени материяли са за сметка на клиента. Повечето неща ги има в общите условия на фирмата извършила монтажа но кой ли ги чете….. В крайна сметка се получи само един СПАМ.

8.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 90 от 90 ПърваПърва ... 4080888990

Подобни теми

1. Новият AQV12YWAN
    От climamarket във форум Климатици Samsung, LG
    Отговори: 45
    Последно: 20-01-12, 23:01
  2. Мнения за новият модел MS9A-12HRN1 Luna Split A5
    От specimen във форум Климатици Midea
    Отговори: 1
    Последно: 29-10-11, 18:51
  3. Разлика между стария ми климатик и новият модел?
    От marian1 във форум Основни принципи, теория, линкове и технически въпроси
    Отговори: 2
    Последно: 27-11-10, 01:07
  4. Новият 3D тест
    От FearMe във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 51
    Последно: 04-08-07, 23:07
  5. Новият Форум
    От sorrowsad във форум Анкети
    Отговори: 25
    Последно: 28-08-05, 00:17

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе