Налей му в едно шише от минерална вода за в къщи.
Налей му в едно шише от минерална вода за в къщи.
Сега даде и грешка която според книжката е "Temp discharge error"
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Погледни за омасляване на конусите на външното и вътрешното тяло.
Ето същата работа, само че на външния.
Дали е заради некачествени материали, или подобно нещо може да бъде причинено ако са били използвани за измиване препарати съдържащи хлор, или други корозивни химикали? Виждал съм как хлорът дупчи и корозира алуминиѝ, но дали може да въздейства така и на медта?
Този пост е редактиран от Jack Krauser; 04-07-18 в 00:17.
Пуснах го на топло малко спрях го от тока пак и сега си духа нормално студено... Но определено има проблем щом когато иска си работи.
Ако в близост има минерална вода, богата на сяра, се получават повсеместни пробиви от заварките на изпарителите.
Същият случай, като на Сашо, с подов Дайкин 50-ка.
Изпратено от моят MI 6 с помощта на Tapatalk
В близост няма минерална вода или нещо подобно, имам и още 2 климатика Panasonic, с които няма проблеми.
Явно в голямата жега не иска да работи както трябва, а като захладнее привечер и почва да си духа студено... ще се търси гаранцията явно.
Монтиран е преди 11 месеца.
Не може да поддържа/работи на/ зададената температура.
Така,че взимай мерки.
-----
Велев ще излезе прав за калпавия монтаж.
Явно 90% от монтажниците,първо трябва да се научат да правят конуси и огъват тръби,а не само да пробиват дупки!
Имам познати,които продават клими само на Триото,трябва да си най-големият карък за да ти даде дефект в гаранция.
Този пост е редактиран от Viking72; 04-07-18 в 10:59.
Не, това реално не е проблем т.е. проблем е де, но аз го предизвиках. Фирмата, която монтира климатика по точно инжинера, който го монтира ме посъветва да пусна на 30 градуса топло, да почакам и да пипна тръбите на външното тяло дали са топли, но явно я направих тази операция в много топло време на вън и вътре и затова излезе грешката. Сутринта и снощи по по хладното нямаше проблеми.
Страшен начин за диагностика ти е предложил този инжинер. Като пипнеш тръбите, ако са топли какво следва? А ако не са топли?
То затова е “инжинер”, истинските са инженери.
Инфрасоник,този индженер да се научи да прави конуси.И му кажи,че се обарват/пипат/ само жените,а не тръбите на климатици.
Абе тъжна работа, отказахте ме. [emoji28]