Но какво общо има бутона 10c heat с coil dry?
Но какво общо има бутона 10c heat с coil dry?
Аа, нищо общо.Имах предвид, че старите са coil dry, а новите с 10С.
Явно нямат място за още един бутон, че да имат и двете.
п.с. Я! Това кой модел е, супер!!
Този пост е редактиран от ccankov73; 13-06-18 в 20:44.
Това, че нямат нищо общо ми е ясно.
Но защо при LTC са махнали подсушаването, и дали е “вредно” за машината да обръща на топло,
както намеква dodo?
Колеги, днес след 20 дневно не ползване на климатика го пуснах и установих че дори на 18 градуса не иска да духа студено, духа леко хладко и за над час и нещо вече не може да охлади стаята... Някакви идеи?
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
iNfRaSoNiC, само ще Ви подскажа...Миналата седмица, демонтирахме 12 LTC, монтирано преди близо четири години...Същата ситуация като вашата. При надуване на вътрешния изпарител с азот, целия е като лейка...Такова нещо не ми се беше случвало...Некачествен материал.
Да, ако може така да се каже...Интересното е че, се прояви след повече от три години работа без проблеми....
Азотът течен ли го сипахте или и тия модели са станали вече цепеници? Специална поръчка за BG?
Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk
Не го вярвам тоя кьорфишек лош монтаж е.
Петко, много добре знаеш как се процедира ...Идвал си много пъти в сервиза... Идеята ми беше, че питата надута с азот и потопена във вана, изпуска като лейка от много места....Да го обясня разбираемо....!Специално за теб ще потърся течен....