Слаби техници щом не намират проблема.Първоначално публикувано от didi_di3
Слаби техници щом не намират проблема.Първоначално публикувано от didi_di3
Хм,смотан монтаж може да скапе хубава машина,ама как перфектен монтаж ще накара някой боклук да работи не ми е ясно.Първоначално публикувано от provigo
Ами отговора е много прост - колкото и да ти е кофти, излиза че не е боклукПървоначално публикувано от johny01
heat-resistant, пропускаш нещо съществено. Твоите Haier-и са на поне 4 години доколкото разбирам. Нямат нищо общо с това, което се продава от марката сега.
Ако си хазартен тип, вземи си още един - нов Haier и тогава пак ще си говорим.
deian, така е карат четвъртата. Форума на setcom го открих месец-два след като ги бях купил и за огромно мое съжаление още тогава почнах да чета колко били калпави, какви боклуци били, как вече не били това което са били на времето и какво ли още не. Доста се бях ядосал от "прибързаната" си покупка, но с течение на времето, четейки и псувайки в очакване някой от тях да се сгромоляса, замръзне или спре да работи, аз неусетно изкарах зимата. После лятото, после втората зима, после второто лято и така до четири. И, о чудеса, те все още не само че работят, ами и работят перфектно. Имам доста познати с хаери и никой няма оплаквания. Не съм адвокат на HAIER нито пък влизам тук за да се впускам в безкрайни спорове коя марка ставала и коя не, а просто споделям опита си с моите машини.
За кое да ми е кофти и кое е мислиш,че съм имал предвид,като не е споменато конкретно,защото са много"марки".Щом си доволен от Хаер-нека,да почерпиш и със здраве да си ги ползваш,това даже ме радва.Ама са пълни глупости,че монтажа ще накара някое/много са/техническо и конструктивно недоразумение да стане перфектно.Да си взема Москвич,да си го отремонтирам перфектно,та да ми стане Мерцедес .Първоначално публикувано от heat-resistant
deian аз имам най-новия модел същия като този в заглавието на темата обаче 9-ка . Ползвам го от лятото на 2008 иначе казано 2-ра зима и мога да ти кажа че този климатик вобще не го интерисува дали вънка -10 или -15 градуса.Задал съм му 23 градуса и в стаята е 23.И с удоволствие ще си взема оше по-новия модел .Това че не продавате хаер не означава че марката е лоша а само обеснява защо постоянно плюете по тях.Първоначално публикувано от deian
И мога да ти кажа че сега след като знам как работи HSU-09HVA103/R2(DB) никога няма да дам три пъти повече пари за японски климатик .
Всъштнос Хаера е с Японско сърце-компресор Тошиба.
Японски произведен в Китай.Първоначално публикувано от VeleV.Klima
Не се сещам за фирма, която да не е продавала Хаер, но 95% са се отказали.
Радвай се,че си случил, то и от Самсунг има някой доволни клиенти, а там не се сещам за някоя фирма още да го предлага освен една, всъщност с Метро и Мосю Бриколаж стават три.
А ми време е да почнеш пак да ги продаваш и ще разбереш че сте в голама грешка относно хаер.Първоначално публикувано от vclima
По тая логика ся всички трябва да спрат да продават панасоник защото преди време имаха партида със слаби компресори.
Явно само "малки" фирми като технополис все още не са разбрали за какво става въпрос, изобщо не са в час с маркетинга и затова все още продават хаери.Първоначално публикувано от vclima
Големите вериги хич не им дреме какво продават... Монтират го други, те да си чупят главата, парите са взети. Така че това с Техно*олис не е критерий.
Пука им, как да не им пука. Нали рекламациите се подават в магазина а не във фирмата извършила монтажа. Именно магазина носи отговорност за некачествена стока /2 години/ според закона за защите на потребителя. Какъвто и проблем да се получи - бам рекламация при тях , а после те да ходят да си правят разследвания за некачествени монтажи, фреони и каквото си искат. Нали те са си избирали фирмата монтажник, която трябва да ни монтира климатика за да ни важат гаранциите.
Не, ти си я избираш от един списък. Както и да е... Добре, че не си се опарил.