Аз пък знам,че Грии ползват старите производствени линии на Дайкин.
Аз пък знам,че Грии ползват старите производствени линии на Дайкин.
Завода на Gree е оборудван с роботи, на фона на които завода на Daikin в Чехия изглежда като хамбар А хората, ходили в Китай, май не са разбрали какво им казват (Daikin в завода на Gree, се прави на отделна линия с капацитет 1 000 000 броя годишно).
Изпратено от моят LG-D855 с помощта на Tapatalk
Те ако тръгнат да разглобяват линия, по евтино да купят нова.Става въпрос за ноу хау и патенти,срещу производство на компоненти.
... Добре е да научат роботите да слагат всеки път еднакво дълъг маркуч за конденза.
Не си ли обърнал внимание, че никога кондензния маркуч не е с еднаква дължина - един път къс, другия път колкото цялото тяло....
Ми честно да кажа не.Обаче имам и аз забележка,един модел да е само с един вид дистанцоинно,в един апартамент слагаме два KF-а и двете дистанционни различни.
И аз съм недоволен. Последното Грий, което купих от Техно-ххх, ми го пробутаха с компресор Sanyo и с двуредов топлообменник, наместо с оригиналния за модела агрегат. Доста се мръщих, ма накрая реших да го задържа, че не ми се разправяше да го връщам.
Не мога да разбера как се вписват 70 000 души персонал в тези 9 завода с роботи.