Аз ако имах условия за подово с пелетна горелка или термопомпа, климатиците бих си ги ползвал само на охлаждане.
Аз ако имах условия за подово с пелетна горелка или термопомпа, климатиците бих си ги ползвал само на охлаждане.
Този пост е редактиран от avenger; 06-01-17 в 15:57.
Каква хамалогия има горелката ,ако имаш кош да му сипеш за 1 седмица пелети и си пиеш виното.
Този пост е редактиран от avenger; 06-01-17 в 15:57.
Ето това е ИЗОЛАЦИЯ
Маниак браво, дай боже всеки му при такива параметри отопление
Ами щом при тая изолация машината харчи толкова много явно се мъчи или е калпава.Аз в 85 кв почити без изолация с 3 климатика имам обща консумация около 900 в/час при 0 гр и около 1300-1500 в/час при минус 7 гр.
...дано изкара тази зима. В интерес на истината, в едно единично помещение с площ 90кв.м ли е монтиран или си разтворил навсякъде? Питам, защото ми е много интересно как един съвестен търговец на климатици ще се съгласи да монтира 18ка в 90кв.м
За 90 квадрата трябват поне 4 дванайски с номинал 4 киловата. Тая 18-ка е до никъде.
Аз съм впечатлен от моя U-Crown. Сложих го на мястото на General 12LGC и толкова топло не е било никога! Да не говорим, че не се пробва да излита като дженерала на доста по-ниски температури
Страхотна машина е климатика, с красив дизайн и най-важното-топли много, особено сега при тези минуси му се усеща силата. Имам проблем с настройката на приложението Gree Smart на телефона ми за да го управлявам през WIFI. Има ли някой по-вещ колега който да опише стъпка по стъка конфигурирането.
Аз не можах да го подкарам след три часа борба и се отказах.
Хайде дойде студа нямали отзиви снимки дани за консумация как работи дефртоста ? Пишетеее отзиви?