Toва последното не е за "интелигентния дефрост", а относно действията на машината след като е влязла вече в този режим. Любопитно беше кога и при какви условия влиза в режим размразяване.
Toва последното не е за "интелигентния дефрост", а относно действията на машината след като е влязла вече в този режим. Любопитно беше кога и при какви условия влиза в режим размразяване.
Бих казал, че има стандартни условия за размразяване, като на среден клас инвертор. Похвално.
Кериър отдавна си брандират климатици в Мидея, така че това с ГРЕЕ не е изненада.
Много марки, не само MELCO обикалят из китайските заводи, за да произвеждат какво ли не, като започнеш от единични сплитове, минеш през комършъли и стигнеш до VRF системи.
Радва ме, че правите тестове на машината, но това с външното тяло, затворено в сандък е доста тъпо.
Като цяло, изненадата за Кериър идва от това, че са ползвали GREE, когато имат възможност да брандират машини на Мидея или Тошиба (както и правят).
За сандъка, идеята е приета, заради липсата на нискотемпературна камера под ръка, тоест най-лесният начин да направиш ниска температура в пространството около външното тяло.
алгоритъма за дефрост бих казал че е над средното ниво и вероятно няма да прави чести излишни дефрости .. няма да е зле тая машина да се монтира в стая и да се види до каква минимална консумация слиза .. щото се рекламира 1hZ но в сервизното графиката почва от 15hZ и 1А ..
Точно със съндъка около външното няма да стане. Прави се или с термопанели едно стайче 5-8 квадрата, или с OSB на констукция за кипсокартон.
Този пост е редактиран от P.Hristov; 05-03-15 в 20:33.
Прекалено е малко мястото - обема. Реално няма топлообмен. Със същия успех можете да омотаете външното тяло в опаковъчно фолио. Ако машината е там, където си мисля, имате място за една тестова стая.
Работа под -20 се имитира по различен начин. С това освен от дефрост в дефрост не знам какво друго ще стане.
Скокни до Климаком, там имат две тестови стаи. Прилично са направени. Аз ще мина тези дни от чисто любопитство, видя що за ДЗВЕР е това.
така само измъчвате машината .. аз мислех ,че тоя куфар е просто стойка за вътрешното а то външното било там