Господа,разбирам ви.Като продавачи и монтажници,във ваш интерес е да продавате само Нокрии,Урури и Зубадани.Но кажете ми моля ви,за 750 лева,за колкото аз взех моето Грее,каква по добра алтернатива ще ми предложите ? Бедни хора сме,но и ние душа носим.И ние искаме да облажим от напредъка на цивилизацията,стига с тоя кюмюр.
@ emil vasilev, Варна е град с мек климат,затова и Грее не е популярен там.Това е климатика на грубата сила,и като такъв се предпочита в мразовитите дестинации - Трънско,поречието на Дунав ,Силистра,Русе и северния Видин.

) ,внезапно по сред зима мина на камина с твърдо гориво.Вярвам на очите си преди всичко.Ценя високо мненията на професионалистите и се съобразявам с тях,не по маловажни са ми и мненията на собствениците,които изказват свойте впечатления от първа ръка.Но винаги имам едно наум,че и едните и другите е възможно да са пристрастни по ред причини.
"КПД е коефицент на полезно действие е отношение между полезната работа (разбирай тази която е в интерес на човека, което е тесногръдо и егоистично) и пълната работа на системата. Защото енергията не се губи, нито създава, а само преминава от един обект към друг. При изгаряне на гориво част от него движи колата, а останалото отива да грее световната атмосфера. И ние приемаме че полезно е само движението. И затова винаги е по-малко от единица.