Извинявам се ако на някой нещо съм наврял в носа.Пуснах тази тема,в която няколко човека явно заинтересувани от к2у започнаха да бълват глупости,може би защото по-евтините и добри китайски модели се явяват пряк конкурент на бизнеса им.Затова им отговорих.Тях не ги интересуват толкова темите за URURU и FH,защото те са скъпи климатици и пряко не ги засягат.
Както казах няма да коментирам защо и правилно ли е изтрито мнението ми.Само искам да кажа,че като ида на някой на гости не му казвам какво и как трябва да говори.
Някои от тези които одобряват мнението Ви (независимо дали е правилно или не) обикновенно са защитниците на к2у.Но всяко нещо си иска почва.Не можеш да наложиш к2у климатици в Холандия (вероятно,нека stainwai ме поправи ако греша),така,че щом си намират клиенти няма нищо лошо.
Обещах да не коментирам случая,но го направих само защото се продължава с нападки и обиди.Дано да е за последен път.И пак подчертавам на никого нищо не навирам в носа и камо ли навсякъде.Ако една тема не ме интересува просто не я чета,а не ходя да се заяждам с автора,каквато и цел да е имал като е направил това!!!
Поздрави