Първоначално публикувано от
fen4eto88 Здравейте, включвам се да споделя впечатления. Откакто е поставен климатика е вкл. в режим на отоплени като максимум съм го оставял на 23 градуса. Работи откакто е монтиран (пълен месец и 10-на дни) с режим на перката - АВТО. Шумен е леко като се включи - първите 2-3 минути прави страхотна струя, предполагам перката почва на макс обороти, после минава може би на 2-а скорост. Огромен дебит топъл въздух... Топля 110-115 м2 разпределени в 3 стаи, кухненски бокс и общо помещение от около 35 м2 с този Амбър 12-а. Не се задъхва тази машинка за миг - в общото помещение (където и е монтиран) при задание 23 градуса прави 23,5-24 докато в останалите макс. 20-21. Пиша отново как се представя, т.к. тук, в Шумен, застудя от няколко дни.
Като цяло виждам само положителни страни - около 15 лв. е сметката за климатика за 15 дни в които е работил, стопля бързо, справя се с отоплението на целия апартамент (засега).
Техниците ми споменаха да не качвам градусите над 24 за да не си сменя алгоритъма на работа климатика, да държа перката в режим авто и да не го изключвам изобщо. Перката си се чува, но лично аз свикнах. Спим и с дете на 3 год. като не е проблем и за него, не му прави впечатление кога се вкл. и изключва. Разбира се е въпрос на усещане, за всеки индивидуално
Дано се справя добре и при продължителен студ..отново ще се включа с мнение.
ПП. Някой с Амбър може лид а каже в какъв режим на отопление ползва климатика си - степен на перката, градуси, функция I Feel и др.?