За първия ден от измерването моят е изхарчил 8kwh, като от 17:00 до 23:00 e работил на 25-27 градуса зададени и после от 06:00 до 08:00 на 24 зададени. През другото време е бил на 18 градуса и реално в повечето време е бил в режим off. Мисля, че без ifeel и фиксиран вентилатор като го тествах харчеше около 1000W и минаваше в on-off, но за по-топла струя си вдигаше доста ватовете.
25кв.м. студено ЕПК без изолация, но със сменена дограма

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър
 933Одобрявам
933Одобрявам

! От климасектора бягство няма .Само посмъртно
 ! От климасектора бягство няма .Само посмъртно  
  Първоначално публикувано от ponyasd
 Първоначално публикувано от ponyasd 

....Та rosswen,еднакво ценя мненията на специалистите,и мненията на потребителите.Мога да се аргументирам,но ме мързи.Твърдо съм убеден обаче че нито едните нито другите си отстъпват по важност.Във форума мен лично основно ме кефят две неща - първото е,че климатици до 1000 кинта просто не съществуват.Наскоро даже ,преди ден два, едно от форумните светила откровенно препоръча на друг юзър,да не си купува въобще климатик след като разполага само с хилядарка
....Та rosswen,еднакво ценя мненията на специалистите,и мненията на потребителите.Мога да се аргументирам,но ме мързи.Твърдо съм убеден обаче че нито едните нито другите си отстъпват по важност.Във форума мен лично основно ме кефят две неща - първото е,че климатици до 1000 кинта просто не съществуват.Наскоро даже ,преди ден два, едно от форумните светила откровенно препоръча на друг юзър,да не си купува въобще климатик след като разполага само с хилядарка