biso65, мен ме гризат съмнения, как скоро ще бъдете наказан, предвид факта, че не спазвате правилата на форума и използвате груб език към други участници. Ясен ли съм?
не мога да кажа колега за теб,защото си в този бранш,а аз съм един прост потребител.И като такъв съм се опитвал да давам информация как работи машината,която притежавам и НИКОГА НЕ СЪМ СИ ПОЗВОЛИЛ ДА СПАМЯ в други раздели на форума,още по малко ми е цел в живота да се дърлям с други участници....ОБАЧЕ не мога да приема подмятания на разни хора тук,които с нищо не са полезни! Така,че без да те гризе съвестта можеш още сега да ме баннеш! Живи и здрави бъдете, от мен това е последно! Няма смисъл да си хабя времето тук....
Валио68, ще се радвам да споделите своите впечатления от машината - и от това дали топли ( за което нямам съмнения), както и какъв е разходът й - аз към моята Амбър 9. имам някои желания в тази посока...
Радо, моят разход е 9 kW за 3 денонощия за 60-65 кубика или грубо казано под 150 W на час. Човек ще каже "Браво бе! Тоя твой климатик ще започне направо да произвежда ток!" Но истината е, че машината е дърво и то много по-голямо от Амбъра.
Този пост е редактиран от biso65; 28-01-19 в 12:17.
Vizi, извинявам се за офтопика, но какъв е климатикът, за които говориш? Не видях в подписа ти. Ти си споменавал, че си и доста "изолиран" но все пак...
Изпратено от моят Redmi Note 5 с помощта на Tapatalk
Козь мисля е неговия. Макар че първите модели кози бяха с ерв и двуредов кондензатор.
Модел - GWH12TB-S3DNA1B <LCLH>
Код на продукта - CB148000402
Модел на външен модул - GWH12TB-S3DNA1B / O <LCLH>
Търговска марка на компресора SANYO
Производител на компресори - Китай Ресурси <Shenyang> Sanyo CO., LTD.
Компресор Модел - C-6RZ110H1A
Компресорно масло - FV50S
Тип на компресора - ротационен
Компресор LRA. В 33.00
Компресор RLA A 4.59
Мощност на компресора W 800
Hansol 12 - ERP модел:
Модел - GWH12TB-S3DBA1D
Код на продукта - CB148006900
Модел на външно тяло - GWH12TB-S3DBA1D / O
Търговска марка на компресора GREE
Компресор Производител - ZHUHAI LANDA КОМПРЕСОР CO., LTD
Компресор Модел - QXAT-B096zE070
Компресорно масло - 68EP
Компресор LRA. В 40.00
Компресор RLA A 5.40
Мощност на компресора W 1130
Hansol 12
Модел - GWH12TB-S3DBA2D
Код на продукта - CB411001800
Модел на външно тяло - GWH12TB-S3DBA1D / O
Търговска марка на компресора GREE
Компресор Производител - ZHUHAI LANDA КОМПРЕСОР CO., LTD
Компресор Модел - QXAT-B096zE070
Компресорно масло - 68EP
Компресор LRA. В 40.00
Компресор RLA A 5.40
Мощност на компресора W 1130
Двата модела с Zhuhai не ги откривам на страницата на Gree-BG - там всички 12-ки са със SANYO. Да не е някакъв паралелен внос, защото видях, че в Англия се продават такива и имат много различни характеристики (това не са LCLH модели). Тук са S3DNA1D и S3DNA2D или поне би трябвало да са.
Велев е прав - моето Гри е Козъ и то от най-калпавите - Cozy New Eco. На охлаждане слиза на 120-130 W, но на отопление под 380 да държи не съм виждал. Бачка си on/off, но загубите са ми много ниски и всеки топли в блока - на парно е, а просто в тая стая радиаторът нещо се запуши и ще се промива на лято, та ползвам климатика тези дни (често топли и съседната стая, която е още почти толкова кубици).
Този пост е редактиран от Aleksandars; 26-01-19 в 08:16.
Hansol-и, Сополи, Козита и всякакви такива съм сигурен, че си има тема за тях и тя не е тази. Ето ви средния разход на Supreme през цялата работна седмица - държан на 18-20, докато сме на работа и на 25-27, докато сме в нас.
Off topic - какви "умни" контакти използвате? След като Амбъра скача на този киловати от време на време търся някои по-издръжливи.
Скача и на края на релето ще нагорят контактите и ще стане беля.