Cable, ако не знаем, че постнатата графика е от финландския форум, какво се случва? Не демонстрираме достатъчно познания, за да пишем в темата за "хумор, сатира и забава" ли? [emoji4] Е, поне от първи клас знаем за правилото, че запетаята предхожда интервала, а не обратното, както и че интервал се слага след пунктуационен знак, иначе към хумора, сатирата и забавата щеше да се наложи да добавим и... неграмотност! Най-много ми хареса това, че не си мерил Амбъра, 'щото работел непостоянно и в нестандартни условия?! Кои са стандартни тогава, нали не слагаш знак за равенство между къща и апартамент, примерно. А обръщал ли си внимание на това, че Кратос намалява машината на 18 градуса през по-голямата част от деня? А, извинявай, забравих: ти не четеш темата, то, нали, "чукча писатеь" - ясно. [emoji1787]
Скапаният ми Самсунг за февруари е "излапал" 260kW, а Амбър 9. - над 550kW, ти може и да си щедър на "кюфтетата", на мен ми се свидят, но това не означава, че ще оставя възрастна жена без отопление, за да се занимавам с вносителя - след още месец ще се случи и това, благодаря, че си се загрижил.
На "Орел" не е имало Грий, не защото компанията е основана 20 години след полета на Аполо 11, а защото Джон Ночев (голям българин!) е конструирал двигателите така, че да не се налага добавянето на експлозия от китайски климатичен компресор... [emoji6]
Изпратено от моят Redmi Note 5 с помощта на Tapatalk