Една от причините гри да се продава е точно тази че % отстъпка е най голям и има складове в големите градове. Което от своя страна помага на майстори тип Ачмонек дето нямат магазин и днес са тук утре там.
Една от причините гри да се продава е точно тази че % отстъпка е най голям и има складове в големите градове. Което от своя страна помага на майстори тип Ачмонек дето нямат магазин и днес са тук утре там.
Да,то за това,когато купувах моя Амбър,нямаше в цяла БГ и единствено една пазарджишка фирма имаше една 9ка,та ми я монтираха в София хората с 5 години гаранция...Вие като имате магазин и сте в бранша мога ли да попитам щом е толкова на далавера Грии-то,защо го плюете постоянно? И не ми излизайте с басните за доволни и недоволни клиенти...Май тук всеки "майстор" си прави реклама на стоката,(по скоро плюе по тази,която не пласира)а не виждам да дава някакъв ПОЛЕЗЕН КОМЕНТАР....
Ние продаваме гри от 2011 но вносителят е друг сега и е много трудна работата относно сервиза. Като цяло грито го продаваме под цената по ценова и печелим колкото и от други машини. Но едно е да сложиш машина и да нямаш грижи от кьм дефекти и последващ проблем с сервиза.Надявам се ме разбра че нямам нищо против някоя марка все са ни за продаване но за нас е важно клиента да няма проблеми защото нервите са взаимни при дефекти.
Този пост е редактиран от VeleV.Klima; 04-03-19 в 21:59.
То ако има такъв голям проблем със сервиза,как хората се навиха на 5 години ПЪЛНА ГАРАНЦИЯ, и не са "Ачмонек" а сериозна фирма,която предлага и машини и за 5к лева... Няма да им правя реклама,но не е трудно да се сети човек коя е...
Като се опре до части и рамо от вносителя, ще разберете. Дано не Ви се наложи.
... има една фирма в София, дето една дама продава, приема дефекти, коли, беси и няма име, само псевдоним. Та там за каквото и да се обадиш ти се казва, ако беше вакумирал системата, нямаше да имаш проблем. Та така...
Не работи точно така. Преди да излезе в офф вдига клапата и работи около 20 сек само на вент за да изгони топлината от радиатора. След това като% запали", пак работи на вдигната клапа около 20 сек и тогава вече развърта яко.
- - - - - - - - - -
Вие четете ли какво съм написал,или се упражнявате на клавиатурата ей така за спорта,или се борите за най много коментари? Ако не дай Боже се наложи да стигна до сервиз и ремонт,няма да търся никакви дами, а фирмата която ми го продаде,монтира и пое гаранцията за 5 ПЕТ години!
Този пост е редактиран от biso65; 04-03-19 в 22:24.
Този пост е редактиран от Mega; 05-03-19 в 00:08.
Сашо,не съм казал,че фирмата е "велика" И с цялото си уважение към всички вас изкарващи си хляба с тази работа, не мога да разбера пристрастията тук! Този форум не е ли за взаимно споделяне на това как работят машините,какви са им кусурите,при какви условия как се държат и т.н. или нещо много съм се объркал?
И предполагам,че никой не си купува машина с презумцията,че утре ще му се строши и ще търчи по майстори да му я оправят. А ако това се случи - има си документи,има си условия и така... Ти като даваш гаранция на монтирана от теб машина,не поемаш ли ангажимент да я поддържаш в гаранционния срок?
Да, поемаме, но при новите машини, нещата не зависят пряко от нас. Позволи ми, повече да знам коя фирма е читава по отношение на гаранционно обслужване. И именно, тези фирми са благонадеждни, ако ме разбираш. Визирам вносители на конкретна марка. Отклонихме се от темата. Всеки си има глава на раменете и сам да преценя какво да си купи.
Нещо си в голяма заблуда. Климатиците не са на мен, и аз не съм дал стотинка за тях!
Освен това ако беше внимателно прочел какво съм написал, щеше да видиш, че втория климатик е купен доста след първия, и то защото им хареса как топли първия. Нали не смяташ, че нормален психически човек ще си купи нещо което НЕ е харесал?!
Rosswen - я да видим кои са тези марки които топлят както Амбър, пък са на по-ниска цена, че и по комфортни? И какво означава за теб КОМФОРТ. Че за момента аз нямам проблем с комфорта с доста по-евтини клими от Амбъра. Малко е относителна тази дума, да не говорим че зависи и къде е монтиран климатика...
Този пост е редактиран от Pansim; 04-03-19 в 23:00.
Това за сервиза си е истински проблем и то доста съществен. Ако наистина се чака по няколко месеца, е напълно разбираемо на човек да не му се занимава с тях. В крайна сметка редовият клиент ще пили на този, от който си е купил машината.