Колкото - толкова...Незнам дали е нормално от вчера към 17ч до тази сутрин 31kW.
Според мен не е малко, според други е добре....
Сподели го в темата за консумация да видим какво мислят колегите.
Нали е климатик все пак
Колкото - толкова...Незнам дали е нормално от вчера към 17ч до тази сутрин 31kW.
Според мен не е малко, според други е добре....
Сподели го в темата за консумация да видим какво мислят колегите.
Нали е климатик все пак
Този пост е редактиран от ccankov73; 08-01-20 в 10:39.
Моя пък за едно денонощие ''гълта'' 101,99kw.Ще го споделя в темата за разход като му дойде времето.Вече се замислям за к2у.Така като гледате на снимката сигурно Ви е ясно ,че мога да си го позволя.Да е ''климатик,все пак''.Японски!
Даже и почнах да следя...''Чели сме доста литература ,даже и вестник култура''.Да видим ''какво мислят колегите''.Не ,че не знам де...:
Sky-high radiation level detected in Tokyo air-conditioner filter:
https://www.straight.com/news/sky-hi...itioner-filter
Този пост е редактиран от cable; 08-01-20 в 11:01.
Как така 30-100kWh за денонощие?? Тя 60-ката ми, при сегашните температури, прави по 11-12kwh на денонощие, в 45м2, външен апартамент, с 14м2 прозорци, над неотопляем магазин...
Не го разбирайте като заяждане, но това е ужасно голяма консумация, според мен. Топли ви "като калорифер", защото явно гори колкото такъв.
https://forum.setcombg.com/%D0%B2%D1...tml#post950123
Колегата се "шегува" както за консумацията , така и за радиацията.
Само да вземе да попрочете повечко за видовете радиация , щото това с "радиоактивен прах по филтъра" е СМЕШНО!
ross мисля на теб ти е ясно това.
И за да не пишем глупости - имам лиценз/разрешително за работа с Източници на йонизиращо лъчение.
И въобще как намесихме К2У....?
Да не се окажем колеги дефектоскописти.
Изпратено от моят SM-A705FN с помощта на Tapatalk
Краси, щом се занимаваш с нея, научи поне как се пише!
Изпратено от моят SM-G975F с помощта на Tapatalk
Rainsman с тази консумация ще плащаш към 250лв ток за греето.
Този пост е редактиран от VeleV.Klima; 08-01-20 в 22:32.
А грешка съм извини ме. Като не съм влизал отдавна.
Здравейте
Сдобих се с
C&H Supreme 1460 лв. 4 г. гаранция /С монтажа./+ подаръци тампони червени испански/ /1 брой инфраред термометър/
.
С приложенията 2 броя за смартфон- засега се борим.
освен препоръчаното свалих и Easy Home
Въпроса за последните знаци в модела WP - какво означават ,че има разни варианти?
И нормално ли да задам 20 градуса ауто пък 3 термометъра електрони да показват 23 градуса в стаята 16 квадрата.?
засега струята е над 55 градуса . На 3 метра 17 децибела - по малко от духалка
навън 10 градуса сабале
Този пост е редактиран от N!P; 04-02-20 в 17:54.
Да сложиш този климатик в стая 16м2 си е повече от мазохизъм.
Типично по булгаристански няма да даде отговор ама ще даде оценка дето не му я искат
реално топли 44 квадрата неизолирана планинска къща.
И да видим Кое му е мазохизма. за тези пари с монтажа Няма на пазара по добро.
Аз съм виждал в стая 12 квадрата да слагат 18 ка техниците казаха че мангалите слагали и по големи в копторите .
за мен техниката работи добре .За първи път видях такава клима в Лугано В 1 цял хотел .