Страница 9 от 90 ПърваПърва ... 78910111959 ... ПоследноПоследно
Резултати от 121 до 135 от общо 1341
Like Tree645Одобрявам

Климатици Hitachi

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Re:Климатици Hitachi

А, за това спор няма, не може да свърши същата работа.LD запазва при -15 около 53%, а EX3 запазва около 35%.Несравними са двете машини.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2007

Нали за това цяла сутрин дискутирате с diksanal, че на Хитачи данните са по номинално, Фуджитсу по максимално натоварване.
    Ако приемем (не знам до колко е вярно), че макс. е с 50% повече от ном., 35-те процента по ном. на Хитачи стават 52,5%.

4. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Не, малко си се объркал .Таблицата на LD е по максимално отдаване, а на ХИТАЧИ по номинал, но това в случая не е от значение.Аз ти посочвам само пада на мощността в %.Този пад, независимо дали мериш по номинал или по максимал е един и същ %.Щом спада на мощността от +7 до -15 градуса е 65% и остават 35% за ХИТАЧИ, то тя е такава независимо дали мериш номинала или максимала.При LD пада от +7 до -15 е 47% и остават 53%.Ако искаш да изравниш отдаваната мощност, смяташ 35% от максимала на ХИТАЧИ - получава се 1,75 кв и го сравняваш с максимала на LD, който е 3,57, както се вижда на таблицата.

5. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2007

Пак ми отвори очите. Да се ... в математика, много елементарно съм се заблудил, остава едничката надежда, че може да помогне на друг да избегне тази грешка.

6. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Е, затова си спорим, да изясняваме нещата, то всеки греши Поне разбрахме, че до -10 ХИТАЧИ са доста добри машини, надолу обаче губят малко пред другите.Ако някой е свикнал на повече топлина, му трябва малко презапасяване с мощността.Мисля си, че това е причината някои потребители да се оплакват от ХИТАЧИ под -10.

7. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

Цитат Първоначално публикувано от edi1
    Поне разбрахме, че до -10 ХИТАЧИ са доста добри машини, надолу обаче губят малко пред другите.Ако някой е свикнал на повече топлина, му трябва малко презапасяване с мощността.Мисля си, че това е причината някои потребители да се оплакват от ХИТАЧИ под -10.
    E гледай сега Еди,Арубата да го прочете това-ква ще става.От месец и нещо ни проглуши каква голяма сила са,и неговият колко по студено става-по грее.

8.  

9. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Абе, че грее, грее, и аз не се оплаквам, ама все пак не мога да отрека, че отстъпват под -10 на другите машини, поне по това, което имаше в таблицата.Е, и цената все пак не е висока.Сега поне горе-долу се знае с какви мощности се разполага, като се купува такава машина.

10. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Цитат Първоначално публикувано от edi1
    Поне разбрахме, че до -10 ХИТАЧИ са доста добри машини, надолу обаче губят малко пред другите.Ако някой е свикнал на повече топлина, му трябва малко презапасяване с мощността.Мисля си, че това е причината някои потребители да се оплакват от ХИТАЧИ под -10.
    Това трябва да се продава в бъндъл с 2 духалки, сешоар и лейка за поливане...
    Определено не бих го препоръчал при големи топлозагуби, комбинирани с ниски температури.

П.С. Ако един не настояваше, че това е толкова добър климатик... вероятно останалите нямаше да настояваме, че е толкова лош.

11. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

поне стигнахме до някаква истина по въпросите за ХИТАЧИ.

12. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

... Чакайте сега Аруба да се логне да видите вие кон боб яде ли?

13. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Вярно, той доста пропусна за сега от темата.Аз съм по средата, хем доволен от ХИТАЧИ, хем като гледам данните, не може да не призная срива под-10.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от Mega
    ... Чакайте сега Аруба да се логне да видите вие кон боб яде ли?
    Ще му приготвим сап. Имам предвид SAP от SANYO.

16. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

"Хитака е голема сила!" Справка "Топло" - "Ей, голем човек е дакела ! "

17. Гастарбайтер Аватара на aruba_man
    Тук е от
    Jun 2010

Ха-ха. Тези таблици са кьорфишек, като на автомобилите, които уж харчели 5, а като го подкараш отива на 7. Аз нали го виждам климатика каква жега бълва, имам по-голяма вяра на термометъра, отколкото на някакви таблици. Моя климатик ще надживее, всичките ви Тошовци, Уджици и 100-волтови върхови модели. Или казано по друг начин: На теория сте прави, но на практика няма как да стане.

18. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Аайдееее, колегата се включи. Хич не са кьорфишек, от сайта на ХИТАЧИ са, след официална регистрация и 1000 салтаната.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 9 от 90 ПърваПърва ... 78910111959 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. HITACHI RAS/RAC-E14H3 срещу HITACHI RAS/RAC-E14H2
    От metalsun във форум Климатици Hitachi
    Отговори: 9
    Последно: 27-01-12, 20:08
  2. Hitachi RAS-D14EX2 или Hitachi RAS-D14EX3
    От bebka във форум Климатици Hitachi
    Отговори: 1
    Последно: 06-01-12, 22:07
  3. Hitachi Малайзия или Hitachi RAS/RAC-35YH4 (Китай)
    От conan във форум Климатици Hitachi
    Отговори: 4
    Последно: 19-09-10, 17:42
  4. Hitachi RAS/RAC-E14H2 или Hitachi RAS/RAC-D10EX3
    От Svetlio70 във форум Климатици Hitachi
    Отговори: 1
    Последно: 04-06-09, 14:23
  5. Hitachi RAS/RAC-E10H2 vs. Hitachi RAS/RAC-E08H2 vs. Osaka CH-09-LBP inv.
    От titan_83 във форум Климатици Hitachi
    Отговори: 37
    Последно: 12-01-09, 20:34

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе