В режим охлаждане повишава с градус на час в отопление обратно.
В режим охлаждане повишава с градус на час в отопление обратно.
Да, но само първите 2 часа мърда градуситеДоколкото си спомням - на охлаждане - след първия час вдига температурата с 1 градус от зададената, а на отопление първия час смъква с 1гр. и втория час смъква с още 1градус заданието. Всичко това е с цел - да не се простуди спящ човек лятото / съответно да се спи по-здравословно на малко по-хладно зимата
И икономия да се реализира от цялата работа, де, освен комфорта!
П.С. Хора, преди да питате, прочетете маааалко по задълбочено ръкововствата. Толкова много глезотийки имат много машинки /не само климите/, а ги ползват едва ли и 20% от потребителите!!!
- - - - - - - - - -
А къде във Бургас мога да закупя този модел?Или е твърде стар?
Днес го гледах в магазини "Зора". Струва 1099лв като в цената е включен монтаж.
А с 30кв стая как ще се държи?Нямам топлозагуби.В ново строителство съм на 2-ри жилищен етаж с изолация пвц дограма и изложение изток
Четиресет човека му казаха, че не става така да се такова дявола във въздуха, ама като му замръзне 4-буквието на Коледа - вие /преждеговорившите двамина/ ще сте виновни.
Моят отговор е пределно ясен.Друг въпрос е че господина в желанието си да получи положително мнение се самозаблуждава и иска и някой друг да му появрва и "да го подкрепи" ...
Няма жилище без топлозагуби ... освен ако не се намира в центъра на някоя работеща доменна пещ на Кремиковци или след закриването му в центъра на някоя стъкларска пещ на завода на "Шишеджам" в Търговище, Шумен или където беше ...
Каквото можахме за доброто на господина направихме...ако той си направи сам на себе си нещо друго предвид поговорката "Каквото сам си направиш, никой друг не може да ти го направи..." е отделен въпрос ...
E тогава кажете максимума на помещение в,което ще работи? Говоря за квадратура к изолиции,пвц с комшии отгоре отстрани и така нататак
Ползвах го предишната зима в Пловдив стая 26кв.м. (много добра изолация и pvc дограма).
Никакви проблеми. Малки сметки![]()
Слагам го и това е. Аз миналата зима изкарах с обикновена 12-ка на Осака тормозешесе горката но изкарах.Тово Хитачи би трябвало да се справи в пъти по добре.Всеки ми казва една 35-ца инвертор ще ти върши работа.Но тук компетентните са на друго мнение.Досега с никого не съм се консултирал относно покупка на нещо.Било то кола,телевизор,или каквото и да е.И мисля,че това е последния път,който се допитвам за нещо преди да го закупя.Дори и колегите от форума на БМВ ми казват СЛАГАЙ СМЕЛО!