Отговорили са, че има разминаване между ErP(Това май са европейските стандарти за енергийна ефективност?) и COP, защото начините на измерване били различни. Затова имало несъответствие между резултатите.
Отговорили са, че има разминаване между ErP(Това май са европейските стандарти за енергийна ефективност?) и COP, защото начините на измерване били различни. Затова имало несъответствие между резултатите.
Този пост е редактиран от Jack Krauser; 04-08-15 в 22:40.
Ми аз какво ви казах на 23-и юни, че това ще е отговора.
абе тая функция clean може ли да се зададе да се включва автоматично след охлаждане .. малко е нелепо да я активираш с бутон
Мда, така е.
Някой провери ли колко му е минимума на климатика на охлаждане?
не знам точно ,при мен е в голямо помещение и никога не изключва .. сега се заоблачи навън и преваля ,позахладня и гледам паднал на 150 вата ..
- - - - - - - - - -
докато пиша паднал на 140 вата .. абе откъм минимум няма какво да се желае повече ..
Ми то в момента времето въобще не е за климатик. Изобщо ли не го изключваш? Или климатика си бичи на охлаждане, а ти стоиш вътре с балтона?
Толкова приятно климатиза помещението, че вярвай ми изобщо няма нужда да го изключваш.
изключвам го аз моя ,нощем не работи и сега го спрях щото трайно захладня тука но докъм 13 часа беше 33-34° .. балтон защо .. той си поддържа колкото съм му задал
...трайно захладня до 34 градуса... ходя с балтон... спрях вентилаторите... Алекси, изхвърли ги вентилаторите и си купи няколко мидеи, да рахатясаш! Не ти се отразяват добре последните седмици, от температурите е
изпробвах желязцето на отопление ,сърце юнашко не трае вънка 18° ,зададох му 27 .. тръгна развъртя се до около 1200 вата ,духна жега ,за 20 минути падна на 160 вата ,оставих го да поработи известно време и го спрях
Поне си стерилизирал питата.
Тестовете ги остави за на зима, когато навън стане -10 с гъста мъгла, поледица и силен вятър.
Ще топли той Хитака, само да не се изложи с дефростите. Тази зима се очертава да бъде решаваща - аджеба Тошо ли ще ме топли в спалните или Хитачи.
Е не е ли по-оптимална конфигурация тошиба за дневна и хитачи за спалня? Нали на psa/wsa това са му предимствата - тишина, скрол, нисък минимум.
Хората които ме познават, знаят че не говоря за машини, които не познавам. Това Hitachi не го познавам, само съм го виждал по изложения. Надявам се да излезне добра машина. Всички ние имаме интерес от добри машини на пазара. Тази зима ще има реални тестове за машината. Изцяло разчитам на собствениците да споделят най-вече дефроста. За топлене нямам съмнение, че ще топлят.