КОП 5 при -15 .. табличката е тотално фалшива няма такъв климатик .. всички флагмани на ЛГ в еуровента са с КОП 3 при -10 и без данни надолу ..
КОП 5 при -15 .. табличката е тотално фалшива няма такъв климатик .. всички флагмани на ЛГ в еуровента са с КОП 3 при -10 и без данни надолу ..
Не хваля нищо, сравнявам какво предлага хитачито за цената, която му искат. При конкуренцията има по-енергоефективни машини за по-малко пари. Интересно ми е, догодина като вдигнат тока с още 20-30 процента, дали някой би дал близо 3 хиляди за PSB/WSB с COP= 1,5 при -15, след като за по-малко пари има доказани машини с по-добри показатели - дайсекай, зубадан, lg flagship и други...
уха , ти и да смяташ си "можел" ще ти дам един приятелски съвет .. стига си коментирал разни флагмани ,нямаш представа как работят .. няма и да придобиеш с четене на знайни и незнайни документи и таблици и приготвяй пуловера ,че идва студ
Ще коментирам каквото си искам. А с тоя COP=1.5 при -15 по-добре да си включа печката с реотаните или конвектора.
Или сега ще кажеш, че еуровент нищо не разбират от флагмани и нямат представа как работят и таблицата им е грешна.
Този пост е редактиран от Jack Krauser; 29-12-15 в 11:04.
Джак ,това са ErP документи. Можеш ли да ми покажеш от горните доказани машини с по-добри показатели и за по-малко пари, коя от тях има 3.2 kw при -15 градуса и 2.9 kw при -20 градуса.
Jack той Дайсейкая запазва най-малко мощност от повечето климатици ,но ти това го знаеш.
Тази нощ, климатика, настроен на 20оС външна -2оС - -3оС прави дефрост на 50 минути.
Външното тяло въобще не е обледено. Няма никакви индикации за това, но дефростите си вървят. С тях и съскане, бръмчене, ромулене, пъшкане и т.н. Не може да се спи в стаята където е монтиран. По-късно ще сложа клипче с шумовете при дефроста.
Нормално, циклите на моделите на ХИТАЧИ са с нищожни разлики в алгоритъма.
Това печели само негативи за Хитачи. Не може да направиш добър хардуер (изключвам звуковите ефекти на които съм подложен) и да осереш всичко с некадърни програмисти/софтуер.