А тук може ли да се изтърси клишето: "На тези пари има машини с по-добри показатели"?
А тук може ли да се изтърси клишето: "На тези пари има машини с по-добри показатели"?
Alexi знаеш ли дали софтуерно е еднакъв с по-ниския клас RXB
Този пост е редактиран от popov; 27-12-15 в 11:40.
Избий си го, не става. Нито като конструкция, нито като филтриране и качество на въздуха, нито като комфорт за спалня, с тези високи минимуми.
Емо така е .Не са евтини модели.S серията е много тиха-знам го от личен опит,тази няма как да е по-зле.Според мен този модел не би трябвало да се пренебрегва.
Чакайте да видим какво ще извадят Панасоник тази година. Няма да е само смяна в буквите. Цени не знам, ама има една 12-ка с 5кВт при -20...
На това описание отговаря и Emura.Обаче много хора са взели Emura за спалните и са много доволни, макар ,че са по-скъпи от Toshiba Daiseikai 8 и ME MSZ-FH. Ключовия момент е незабелeжима работа. По принцип FTXLS е за по-големи помещения. Трябва да признаем ,че голяма част от хората заглеждат завистливо Hitachi PSA/PSB и заради гарантираната работа до -20 градуса.
Този пост е редактиран от emil vasilev; 27-12-15 в 21:58. Причина: Поправка на правописна грешка
Оф-топик: Когато използваш функция "bold" всички забелязват незабелИжимото.
Този пост е редактиран от avenger; 28-12-15 в 09:02.