Нали има тука един в съседния блок, туриха го на 30 квадратни метра , вие всяка зима, като жътварска стомна!
Нали има тука един в съседния блок, туриха го на 30 квадратни метра , вие всяка зима, като жътварска стомна!
Ми твоя от клипа нали го чувам, просто са ти къси тръбите и затопля датчика ,преди да се е наел, иначе и той е същия! Няма просто за кога да вдига обороти, стопля се...
Колко и кога, не съм гледал много назад.
Току що разгледах сайта на фирма ви.Видях че не предлагате марката,така че предлагам да не изказвате мнение за този модел.
Те тръбите ако оказваха такова влияние при монтаж с 7-8 метра , което е доста под максималното без допълване с фреон (15 метра) щяха едвам да топлят климатиците , даже за хитачи дават мин. 5 метра тръби
Това, че не ги предлагаме , не означава ,че не сме ги монтирали ,профилактирали ,ремонтирали... А освен тях, и няколко хиляди други. Мисля,че е и във ваша полза ,като ви изясним някой работи, които иначе няма от къде да знаете.
@microclima, Вие не пускахте ли преди години ваучери в Грабо за профилактика на хитачита? Мисля, че баща ми е ползвал веднъж услугите Ви? Ставаше въпрос за едно древно RAS-25CNH2