Колко голяма? При мен стига до 72% по hama-та. В момента е 66%. И аз съм край Дунава.
Колко голяма? При мен стига до 72% по hama-та. В момента е 66%. И аз съм край Дунава.
Панасоник CS/CU - YW9DKE, "приличен" монтаж, 82% влажност по врагомер, СУХО!
Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk
Обяснения има много. Махната изолация от кондензния маркуч, за пестене на място - масово! Много стегнат пакет над конусите. Липса на бандаж над конусите. Лоша връзка с кондензния маркуч. Голи тъби ... Причини много, влагата кондензира и капе на капака отвътре. Като се събере повечко протича. За точната причина отивам да извадя боба.
В Сърбия ползвах тоалетна хартия и тиксо, за да отвеждам водата в леген, без да ми капе в стаята през нощта и да ме дразни.
По темата, облей топлообменника с 200 милилитра пероксид от аптеката и виж, дали излиза пяна през маркуча отвън.
Извън темата. Петко, какъв е този гангренясал панасоник? От снимката, като видя каква чернилка е зад клапата, не ми се мисли какво дишаш?!
Той бачка през деня, тогава сме на плажа. Филтрите ги чистих, отдолу изглежда снетлосиво... Това е.
Подкрепям Мега,най-вероятно махната изолация на кондензния маркуч.На морето какъв го "ядохме" с тея кондензи не ми се говори.
Като ми се запуши кондензната тръба, капеше си , но явно не достатъчно и преля ваната и почна да капе от вътрешното.
Незнам но при мен тече вода здраво през маркуча на конденза навън ,а по вътрешното се образува само една капка от време на време.
Изпратено от моят Redmi 4X с помощта на Tapatalk
Тези дни имаше много голяма влажност,едната ми Тошиба и тя се поизпоти по жалюзите.