Заварки, Учат се за новият фреон.
Заварки, Учат се за новият фреон.
Jack нали помниш онази Мидея където я имах преди(то още я имам но работи на друго място),когато я купих тогава нищо не разбирах от тази техника и бяха заварили тръбите.Когато дойде момента да я демонтират им викам че тръбният път го искам отделен от вътрешното а този от който а бях купил ми вика ми той е заварен.
Накарах го да го среже,да сложи нови гайки и да направи нови конуси.
Тръбният път отиде на вторични,а машинита беше монтирана на новото място с нови тръби.
Става и с фитинги.
https://apogee99.com/index.php?main_...oducts_id=3209
Мен заварките не ме кефят - от температурата медта прегаря и се деформира, ако вътре попадне припой може да запуши, образуват се окиси, ако се наложи да се вади вътрешното трябва да се режат тръбите и т.н...
привет, банда! появи ми се изненадващ проблем с хитачито - както си работеше и почна да капе вода от него (вж снимката) машината си студи, работи си видимо нормално, отвън от маркуча за конденза си излиза водичка, ама откъде и защо почна да капе вътрешното тяло? предполагам е от кондензната ваничка, само че какво да е станало, та не излиза всичко през гофрето, ами капе? не е много течността
доколко е сериозен проблемът, сложна манипулация ли е оправянето? утре мисля да отида до фирмата, дето го монтира, но ще съм благодарен на информация какво да очаквам
Какво показва нивелира, кой е чистил филтрите последните няколко пъти, каква е влажността...