Нека качи снимка на мястото на монтаж. И според мен, проблемът се крие там.
Нека качи снимка на мястото на монтаж. И според мен, проблемът се крие там.
https://forum.setcombg.com/%D0%BA%D0...tml#post837683
Ето това което ви споменах,че му е кофти монтажа.
Този пост е редактиран от Genadi80; 18-11-18 в 17:06.
Това направо си е супер, при мен на 3 метра от вътрешното тяло ми прави 20, при нагласени 21. Това показва метеостанцията.
Дайте ми съвет как мога да си почистя турбините. По тях има прах...
- - - - - - - - - -
Инверторен климатик Hitachi RAK25RPD/RAC25WPD PERFORMANCE R32, 9000 BTU, Клас A+++
Какво Ви е мнението за този климатик. Става дума за Русе,първи етаж, със изолация,севрно изложение. Ще се справя ли със 13 квадрата стая при височина 2,50.
Зимата дойде в моя град.Външна 0,5 градуса и снеговалеж,гледам и двете хитацита заскрежили питите съвсем леко.
Тази вечер очаквам първия дефрост за сезона.И двете машини бачкат на 24 градуса 3-та степен на вентилатор.
П.С. Пия си ракията в кухнята където е 23 градуса.
Аз по трудния начин го разбрах ,но това че не са 3000 лв не значи ,че са лоши.
Нали ти е комфортно и тихо !
А като бонус не се дал и много пари .
От това какво повече.
Тоя модел на Хитачи предлага повече отколкото струва като машина.
За мен единствения недостатък е ,че няма плазма .То ако имаше и плазма щеше да е трепач!
То май само ME и Toshiba предлагат истински плазма филтър.
Нищо де, преди малко приключи пълната “профилактика” на въздухоочистителя
влкючая нови филтри и сега си пафкаме с жената в хола.
Не ми се пише какво излезе и как изглеждаха старите филтри.
Съмнява ме някоя плазма да му е конкурент.
Заваля първия сняг в Русе и реших да си направя експеримент с климатика, който си работеше на автозадание на 26° , приблизителна степен на турбината - 2-ра. Драснах клечката на камината, до 10 минути бе станало баня, обаче климатика очаквах че ще спре или намали степените на турбината, той взе че си усили вътрешния вентилатор и задуха доста силно. колкото повече топло ставаше, толкова по силна бе струата , та се наложи да го намаля на 22° там вече нямаше избор и спря.
Другото което забелязах, е че след дефрост струята е гореща, духа силно известно време и след което струята стама по хладна- Не успях да измеря градусите, защото вкъщи ми загубиха термометърчето няъкде из стаите, но това предполагам е нормално за инвенторен климатик, струята да е по хладна, да не е постоянно гореща?