Да и аз се учудих като го прочетох, но пък явно е тенденция. Щом и МХИ са почнали да бичат дефрости по часовник, работата не отива на добре.
Да и аз се учудих като го прочетох, но пък явно е тенденция. Щом и МХИ са почнали да бичат дефрости по часовник, работата не отива на добре.
моя хитак тази зима има 1 ( един ) дефрост ,беше позаскрежил като валя сняг .. от тогава не е заскрежавал съответно не е дефроствал ..
ами много ясно ,на моя стойността на дефрост термистора не отговаря на тази в сервизното остава и да го трая .. явно цели партиди са така независимо от класа .. инак като климатик е много кораво животно няма огъване при никакви условия ,безупречен комфорт
според мен ще е хубав климатик ,а и е много по евтин .. бих го загледал сериозно ако търся нещо по висок клас ,а и лесно се модва ако случайно дефроства повечко от необходимото ..
Ще си го изтрая чинно. Ако вземе че нещо стане, после ще умра от яд. Техника е, всичко е възможно. Помещението е хол и в него не се спи, така че не е чак такава болка за умиране.
4 пътния му се завива свят от тия дефрости на 50 мин .. за 3г това са хиляди цикли .. по скоро после очаквай ранни проблеми .. отделно комфорта и разхода на ток да топлиш улицата 10 на всеки 50 мин ?
Aleksandars ще каже какво да правя в тая ситуация, изцяло му се доверявам.
Съгласен съм. Аз никога не съм оспорвал мненията ти.
RPD никога не е правил дефрост на суха пита. Тази зима само 35цата има записан един дефрост, а си работи като инвертор.
25цата започва да работи като инвертор когато температурата падне под нулата иначе си е он/офф машина.
В същото време Хаиера успя да замръзне и вероятно ще му взема от онези джаджи за тавата.
Иначе като хардуер не отстъпва на Хитачито, ама ей гов на замръзна![]()
Този пост е редактиран от the inquirer; 20-01-21 в 20:15.
Хаиера замръзна?
Супер. Значи и той не прави дефрости.