Ти твоята машина само на LOW FAN ли я караш?Пускай на AUTO FAN, почисти си филтрите и ако пак е така тогава викай сервиза.А между другото двата крана вънка ли замръзват или само единия?Първоначално публикувано от krasiika
Ти твоята машина само на LOW FAN ли я караш?Пускай на AUTO FAN, почисти си филтрите и ако пак е така тогава викай сервиза.А между другото двата крана вънка ли замръзват или само единия?Първоначално публикувано от krasiika
Не,на LOW FAN го пускам само нощно време.При този режим ми направи впечатление,че изходящата температура е най-ниска,но не по-малко от 15-16 градуса.На MED FAN или на HIGH FAN,температурата на струята се вдига до 21 градуса.И това при стайна температура 28 градуса,външна също толкова и настройка на климатика на 20 градуса!Разбира се,че не е нормално.В началото не беше така,от две-три седмици го забелязах.И вън се заледяват и двата крана,преди се заледяваше само единия....Редовно си чистя филтрите-чисти са ,външното тяло също е чисто.Климатика е в гаранция и днес се обадих в сервиза но казаха,че чак другата седмица щели да могат да ми се обадят кога ще дойдат...МНоо гадно-чисто нов климатик ,и ме притесни много!Има и още нещо-по тръбите вътре в стаята се образува много конденз-значи отнякъде изпуска...Първоначално публикувано от Tecno
Всъщност ми замръзва само единия-по-малкия с по-тесния маркуч.Впрочем какво означава това замръзване?Защо се случва?Първоначално публикувано от Tecno
Най-после дойдоха сервизни техници да ми видят климатика защо не охлажда.Хората бяха други-не онези които ми правиха монтажа.Замериха всичко,оказа се че причината за лошата работа е лоши връзки,пречупен тръбен път(в единия от ъглите тръбата е била така пречупена под прав ъгъл,че почти се е запушила.Имало е теч на фреон-мериха,теглиха,заредиха с фреон,наново оправиха всички връзки,скъсиха ми тръбния път с почти 1 метър и сега елате да видите-климатика заработи по съвсем друг начин,а аз само съм си мислел че в началото е работел...Хората просто бяха компетентни.Климатика е на 3 месеца в гаранция,естествено пари не ми взеха,сложиха ми нова изолация на тръбите и казаха,че ще се разправят с онези,които са ми правили монтажа.Всичко това стана с много търпение и постояно обаждане до фирмата с напомняне да пратят техник,много нерви но май навсякъде е така.
Мисля си,че няма лоши климатици,техниката маркова или не е добра за парите си,цялата рбота и всички проблеми идват само от некачествен монтаж,понеже 90% от хората които се занимават със такава дейност са некомпетентни или необучени.Специално онези,които направиха монтажа на климатика ми бяха абсолютни нрандерталци,и в буквалния и в преносния смисъл.Мидея са добра марка,при разумна експлоатация и редовна поддръжка са отлични.И са икономични-моята 12-тица при постоянна работа не-по-малко от 12-15 часа на ден за миналия месец ми е качила сметката за ток само с 20 лева.
Здравейте!
Имам този климатик от съвсем скоро , при включване ( на отопление) веднага светва червената лампа PRE-DEF ( май за размразяване дето е ) за около минута и после си заработва нормално. След това почти преди всяко включване на вентилатора (на вътрешното тяло имам предвид) тази лампа светва за около 10секунди и след това тръгва вентилатора. Нормално ли е това ? не трябва ли да светва само когато размразява външното тяло ? все пак вън не е толкова студено още !
И тази лампа дето няма надпис на нея за какво е ?(или е сложена само за симетрия)
И при мен е така,а онази лампичка не зная за какво е.Първоначално публикувано от Mitko_G
Каква е разликата между MSF i MSG, цената е еднаква?
MSG(9-ка) - 2.9kW отопление, MSF(9-ка) 3.2kW отопление. Шума на вуншното тяло на MSF го дават по-малук. Данните са от каталог на Мидеа за 2006 година.
MSG(12-ка) - 3.8kW отопление, MSF(12-ка) 4.3kW отопление.
Свалете си ръководството за потребутеля на български
http://www.invertorni.klimatici.com/...=fileinfo&id=1
Червения индикатор свети докато качи налягане което да затопли питата за да се получи така наречения топъл старт. А празния индикатор просто липсва и вътре на платката.Първоначално публикувано от Mitko_G
А след като очевидно MSF e по-добрия вариант цената е еднаква?Първоначално публикувано от Julian
От скоро съм потребител на този модел.
Записвам се да следя темата и да споделям.
Имам MSF1 12 HR, за него мога да кажа, че е сравнително тих. Външното тяло е сравнително по-тихо от онова, което очаквах. Вътрешното е поносимо шумно, все пак за тези пари - това е.
Каква е разликата между MSF i MSG, цената е еднаква?MSF превъзхождат по повечето показатели MSG моделите (напр. консумирана - отдадена мощност), но същевременно отстъпват (напр. количеството фреон е по-малко), т.е. като теглим чертата се получава относително равенство.А след като очевидно MSF e по-добрия вариант цената е еднаква?
Ммм, незнам. Има ли и други с подобни разходи?И са икономични-моята 12-тица при постоянна работа не-по-малко от 12-15 часа на ден за миналия месец ми е качила сметката за ток само с 20 лева.
Превъзходството е относително - предимно на книга, като в реалността не се усеща значима разлика.Първоначално публикувано от alhio
Има, но все пак зависи от условията на използване. Думата "постоянна" е малко неточно използвана.Първоначално публикувано от alhio
Имат разлика и в режимите на отопление. На MSF изключва вътрешния вентилатор когато спре компресора. Това не е голяма файда:
http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg218211